Görüş Bildir

Whatsapp yeni güncellemesi GİF destekli

Whatsapp yeni güncellemesi ile herkesi mutlu edecek GİF desteğini sundu

Whatsapp yeni güncellemesi  GİF destekli

Anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp sürekli olarak kendini güncellemeye alırken, görüntülü konuşmanın gelip gelmeyeceği de merakla beklenmekteydi. Ünlü mesajlaşma uygulamsına ABD üzernden yeni güncellemenin geleceği iddiaları henüz doğrulanmasa da GİF özelliğinin yolda olduğu söylentileri netleşti.

GİF GÜNCELLEMESİ

WhatsApp, kullanıcılarını daha fazla bekletmemek adına bugün yeni bir güncelleme yayınlayarak GIF'leri desteklemeye başladı.Şimdilik iOS platformundaki uygulamasını güncelleyen WhatsApp, GIF'in yanında iPhone 6s ve üstü modellerde yer alan Live Photos özelliğini de destekliyor. WhatsApp'ın yeni özelliklerini kullanmak için App Store'dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır

SNAPCHAT

Snapchat'i satın almak için sayısız girişimde bulunan Zuckerberg'in "Satın alamıyorsan kopyala" sözünü anımsatan Facebook ve Instagram'ın Snapchat'leşmesi trendine WhatsApp da dahil oldu.Snapchat Stories ve Messenger Day gibi özelliklerin ardından, WhatsApp da benzer bir seçeneği kullanıcılarına sunmak için kolları sıvadı.

WhatsApp'ta 'Status' adını taşıyacak olan özellik sayesinde kullanıcılar gönderdikleri fotoğraflara emoji, doodle veya yazı ekleyebilecek.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir