Görüş Bildir

WhatsApp'ın yeni özelliği keşfedildi!

Whatsapp'ın yeni beta sürümünde ortaya çıkan bir kaç yeni özelliği ortaya çıktı. Bu yeni keşfedilen özellikleri derledik.

WhatsApp'ın yeni özelliği keşfedildi!

WhatsApp'ın yeni beta sürümünün yayınlanmasıyla Android Police'te bulunan kişilerce bu sürümün yeni ve kullanışlı özellikleri keşfedilmiş durumda.

Ancak bu özelliklerin belki de en eğlencelisi, artık çeşitli kodları veya alıntıları konuşmanızın geri kalanından üç adet ters tırnak işareti (```) ile çevreleyerek ayırabilmeni. Bu işaretler ile çevrelenen yazılar, FixedSys yazı biçimi ile gönderilmekteler.

Bu yeni özellik Android, iOS ve Web üzerinde çalışmakta. Eğer işaretleri doğru koyduysanız, yazı kutunuzda FixedSys yazı biçimi ile bir ön izleme (ön izleme özelliği Web'te gözükmemekte)  ile karşılaşıyorsunuz. FixedSys'in diğer yazı biçimi seçenekleri (kalın, italik ve üstü çizili gibi) ile birleşimleri ise Mart ayında eklenecek.

Bu özelliğin dışında WhatsApp, sesli mesaj bırakmayı daha da kolaylaştırmakta. Artık bu seçenek yazı ekranınızda görülmektense, aradığınız kişi telefonunu açmadığında "bir sesli mesaj kaydet" seçeneği ile karşılaşıyorsunuz.

Whatsapp yüklendikten sonra yazı modunun indirilmesi fazlaca zamanınızı alıyorsa size uyarı gönderilir. Bu durum söz konusu ise indirilen şeyin sadece yazı olması nadiren olsada, sinyalinizin zayıf olduğu konumlarda işinizi görebilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir