Görüş Bildir

Windows Lumia 650 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Windows Lumia 650 ne zaman telefon kullanıcılarıyla buluşacak? Piyasaya dağıtma tarihi ne zaman belirlenecek?İşte Haberin detayı...

Windows Lumia 650 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Telefonla ilgili bilgileri Windows Central ve Phone Designer’dan aldık. Lumia 650 şu özelliklere sahip olacak: 1.3 GHz hızına sahip 4 çekirdekli İşlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 212 yongaseti telefonda yer alacak.

1 GB Ana Bellek, cihaz için yeterli görülmüş. Cihazın ekranı 6 inç ve Dokunmatik Kapasitif Ekran Paneline sahip. Telefonun ekran çözünürlüğü Yarı HD: “1280×720”.

Telefon, 8 GB Dâhili Depolama Alanına sahip. Cihaz ayrıca micro – SD kart girişine sahip. Micro – SD kart girişi ile telefonun Depolama Alanını 200 GB’ye kadar arttırabilirsiniz.

Otomatik Netleme özelliğine sahip 8 Megapiksellik Arka Kameraya, 5 Megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor. Qualcomm Quick Charge 2.0, Çift SIM Kart girişi, Bluetooth 4.1, NFC: “Yakın Alan İletişimi” ve HD Voice de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.Telefon, giriş seviyesi bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Cihaz, Metal bir Kasaya sahip. Telefon, 2016 yılının ortasında Kullanıcılarla buluşacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir