Yeni iOS 9'a yeni WhatsApp

Mobil işletim sistemleri ardı ardına yeni versiyonlar çıkarırken, bu sistemler üzerinde çalışan uygulamalarını da yeni sistemlerle daha iyi çalışan ve daha fazla özellik barındıracak şekilde güncelliyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp da yeni çıkan iOS 9 için uygulamaya bir çok yeni özellik ekledi.

Yeni iOS 9'a yeni WhatsApp

Mobil teknolojinin öncüsü sayılan Apple'ın mobil işletim sisteminin son versiyonu olan iOS 9'un çıkmasıyla birlikte uygulamaların da yeni özellikler getireceği tahmin ediliyordu. Bunlardan biri ve en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp.

iOS 9 için yeni güncelleştirilen WhatsApp yeni sürümüyle bir çok yeniliği beraber getiriyor. En önemli yenilik de kişiselleştirilebilen bildirim sesleri. Yani akıllı telefonlarda da olan bu özellikle kişi listenizden istediğiniz kişiden gelen mesaj ve çağrılar için ayrı bir ses ayarlayabiliyorsunuz.

Bununla beraber kişiye özel arka plan fotoğrafı koyabileceğiniz gibi farklı kişilerden gelen mesajların hepsini aynı anda ‘Okundu’ olarak ta işaretleyebileceksiniz. Bunlara ek olarak hızlı yanıtla özelliği ise ekran kilidi varken Whatsapp’a gelen mesajlara hızlıca dönüş yapmanıza imkan tanıyacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz