Çocuklar Duymasın 30 Temmuz'da yaşanacaklar Taş fırın Haluk'un dilini arı sokacak

Çocuklar DuymaSın 1. bölümünü izleyemeyenler için Çocuklar Duymasın 1. bölüm özeti ve 2. bölümünü merak edenler için Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragman detayları haberimizde.

 Çocuklar Duymasın 30 Temmuz'da yaşanacaklar Taş fırın Haluk'un dilini arı sokacak

30 Temmuz akşamı yayınlanacak olan Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanında en dikkat çekici detayın Haluk'un dilini arı sokması olurken, Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanı ve detayları da öğrenildi. Çocuklar Duymaın 1. bölümünü izleyemeyenler için Çocuklar Duymasın 1. bölüm özeti ve 2. bölümünü merak edenler için Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragman detayları haberimizde.

Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk'un dilini eşek arısı sokuyor, evde kahkaha hız kesmiyor. Haluk konuşamayınca olanlar oluyor. İşte, Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanı.

Haluk'un başına gelen talihsizlik herkesi kahkahalara boğuyor. Tüm ev halkı, Haluk'un konuşabilmesi için seferber oluyor. Oksijen Hayriye, Haluk'a nefes alma tekniklerini öğretmeye çalışırken ortaya çok eğlendirecek anlar çıkmaya başlıyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN BİRİNCİ BÖLÜM

 Uzun bir süredir iş dünyasından ayrı kalmak isteyen Taş Fırın Haluk’a, Fıs Fıs İsmail’in şirketinde ihtiyaç vardır. Önemli bir proje için Haluk’un işe geri dönmesini isteyen İsmail Bey, Haluk’u ikna etmeye çalışır. Haluk’un, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleşme imzalatamadığı Bilinçli Osman’ı ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu iş göründüğü kadar kolay değildir... Haluk’u çok zor günler bekler.

Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Haluk’un da detoks yapmasını isteyince birbirinden eğlenceli anlar yaşanır. Tam bir TEOG annesi olan Gönül, Merve ve Orçun’u TEOG kampına alır. Sürekli test çözmesi gereken çocuklara internet yasaklanır.

Öte yandan Emine’nin başı, kayınvalidesi Kükrek Kadriye ile beladadır. Sosyal medyaya düşen Çaycı Hüseyin öldü haberleri ortalığı karıştırır. Gönül, bir eski dostlar yemeği organize eder. Bu yemeğe tüm eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selçuk’un saç ektirip ektirmediği ve kendisinden yirmi beş yaş küçük genç sevgilisi büyük bir merak konusudur...

YENİ BÖLÜM

Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragmanı ile Haluk'un maruz kaldığı egzersizler nedeniyle zor durumda kalacağını gösterdi. Nefes terapisti olan başarılı isim yaptığı hareketlerle Meltem’in ilgisini çekerken Haluk, eşinin ısrarlarına dayanamayarak terapilere katılacak. Emine’nin kardeşinin istediği hareketleri yapmaya çalışırken oldukça zorlanan Haluk, ortaya eğlenceli görüntülerin çıkmasına neden olacak. Emine'nin kız kardeşi Nefes Terapisti Hayriye iş başında! Oksijen Hayriye, Haluk'a nefes alma tekniklerini öğretmeye çalışırken ortaya çok eğlendirecek anlar çıkmaya başlıyor! Meltem ise Hayriye’nin verdiği direktifleri başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Öte yandan Hüseyin’in annesi Kadriye, eve gelen misafirin mesleğini anlamakta oldukça zorlanırken Hüseyin de ziyaretten hoşnut kalmayacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz