Görüş Bildir

Ekşi Sözlük ortalığı karıştırdı Dünya Güzellerim düzmece Hindistan oteli iddiaları

Bülent Ersoy ve beraberindeki 3 güzelle çekimlerinin devam ettiği Dünya Güzellerim her hafta farklı bir ülkeden yayınlanamakta iken yaz başında başlayan DÜnya GÜzellerim'in ilk durağı Hindistan'dı. Çekimlerinin Hindistan ve Nepal 'de yapıldığı Dünya Güzellerim hakkında son dakika iddiaar ortaya atıldı.

 Ekşi Sözlük ortalığı karıştırdı Dünya Güzellerim düzmece Hindistan oteli iddiaları

Bülent Ersoy ve beraberindeki 3 güzelle çekimlerinin devam ettiği Dünya Güzellerim her hafta farklı bir ülkeden yayınlanamakta iken yaz başında başlayan DÜnya GÜzellerim'in ilk durağı Hindistan'dı. Çekimlerinin Hindistan ve Nepal 'de yapıldığı Dünya Güzellerim hakkında son dakika iddiaar ortaya atıldı. Dünya Güzelleri'in otel görüntülerinin İstanbul'da çekildiği iddiaları gündeme bomba gibi otururken gözler de ilk öncelikli olarak Bülent Ersoy'a çevrildi.

Söz konusu iddia Ekşi Sözlük'te yer aldı. İddiayı kuvvetlendiren bazı görüntüler de ortaya çıktı. Safiye Soyman'ın otel mutfağında menemen pişirdiği sahnede arkada görülen otel logosu, İstanbul'daki otelin logosuyla aynıydı.

Yine Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün yer aldığı otel odasının iç dizaynının, İstanbul'da çekimlerin yapıldığı iddia edilen otelin odalarındaki oda dizaynıyla aynı olması kafalarda soru işaretine yol açtı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir