Görüş Bildir

İşte Neslihan'dan şok atak Burak Özçivit Fahriye Evcen ne zaman evlenecek?

Burak Özçivit Fahriye Evcen düğünü 29 Haziran boğazın o eşsiz manzarasında yapılacak. Burak özçivit'in düğününe katılacak olan davetliler konusunda net bir bilgi verilmezken, rol arkadaşı Kara Sevda Nihan'ı Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun düğüne katılmayacağı iddia edilmişti

 İşte Neslihan'dan şok atak Burak Özçivit Fahriye Evcen ne zaman evlenecek?

Burak Özçivit Fahriye Evcen düğünü 29 Haziran boğazın o eşsiz manzarasında yapılacak. Burak özçivit'in düğününe katılacak olan davetliler konusunda net bir bilgi verilmezken, rol arkadaşı Kara Sevda Nihan'ı Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun düğüne katılmayacağı iddia edilmişti. Geçtiğimiz sene evlenen Neslihan Atagül Kadir Doğulu çiftinin düğün merasimine rol arkadaşı Burak Özçivit katımamaıştı. Bunun üzerinde Atagül'ün d aynı şekilde tepki vereceği açıklandı.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda 29 Haziran'da gerçekleşecek tören öncesi Özçivit'i şaşırtan kötü bir sürpriz yaşandı.

Çok sayıda ünlü ismin katılacağı geceye Duymayan Kalmasın’ın haberine göre Burak Özçivit'in 3 sezondur "Kara Sevda" dizisinde büyük aşkı Nihan'ı canlandıran partneri Neslihan Atagül ise katılmıyor.Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, geçen yıl 8 Temmuz'da Kadir Doğulu'yla yaşamını birleştiren Neslihan Atagül'ün düğününe katılmamış, gerekçe olarak da o tarihlerde yurtdışında olmalarını göstermişti.

Neslihan Atagül şimdi tıpkı kendisi gibi Boğaz manzarası eşliğinde nikah defterine imza atacak olan partneri Burak Özçivit'in düğününe gitmeyecek.

Neslihan Atagül, böylece kendi düğününe katılmayan rol arkadaşına aynı karşılığı vermiş olacak.

Güzel oyuncunun eşi Kadir Doğulu'yla Burak Özçivit de “Kara Sevda” dizisi başladığından beri görüşmüyor. Yıllar önce “Küçük Sırlar” dizisinde beraber rol alan Doğulu ile Özçivit'in arası önceki yıl önce Kara Sevda dizisindeki cesur sahneler yüzünden bozulmuştu.

KARDEŞİM  BENİM 2 GELİYOR

Filmin yapımcısı hem de oyuncusu olan Burak Özçivit sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile takipçilerini bir hayli heyecanlandırdı.  Kardeşim Benim 2'yi böyle duyurdu. Yapımcılığını TAFF Pictures & BRK'S Productions'un üstlendiği, başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz'un paylaşacağı Kardeşim Benim 2 filmi, 24 Kasım'da vizyona giriyor. Aslı Enver'in filmde rol alıp almayacağı ise henüz açıklanmadı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Kardeşim Benim 2'nin vizyon tarihini açıkladı. Özçivit, bu paylaşımı filmin ilk afişiyle birlikte yaptı. İlk filmde Burak Özçivit ve Murat Boz'a, Aslı Enver eşlik etmişti. Boz-Enver ilişkisinin bitmesinin ardından, Aslı Enver'in yerine başka bir oyuncunun geleceği konuşulmaya başlamıştı. Ünlü çiftin barıştıkları yönündeki iddiaların ardından, Aslı Enver'in de filmde rol alma olasılığı yükseldi.

DÜĞÜN HENÜZ AÇIKLANDI

Düğün tarihlerini 29 Haziran olarak belirleyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki gece Arnavutköy’deki Sur Balık’tan çıkarken görüntülendi.

Çift, yakınlarına gönderdikleri üzerinde düğün tarihlerinin yazılı olduğu kağıtlar için “Sadece tarih netleşti, biz de akraba ve yakınlarımıza ön davetiye gönderdik ama maalesef ortaya çıktı. Asıl davetiyeleri daha sonra göndereceğiz” dedi.

Muhabirlerin ikiliyle yaptığı röportaj, sokak satıcıları yüzünden yarım kaldı. Etraflarını saran çiçekçilerin eline tutuşturduğu gülleri nişanlısına veren Burak Özçivit, müsaade isteyerek sohbeti noktaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir