16 Kasım Pazartesi Hava durumu (Hava sıcaklıkları düşüyor)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden verilen hava durumu tahmin raporuna göre hava sıcaklıkları yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak.

16 Kasım Pazartesi Hava durumu (Hava sıcaklıkları düşüyor)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden verilen hava durumu tahmin raporuna göre hava sıcaklıkları yurdun kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak.

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz bölgesinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklıklarının, kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Yurdumuzun batısında kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MARMARA                   

Az bulutlu ve açık, zamanla doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, kuzey ve doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz