17 yaşındaki arkadaşını boğazladı: Biri mezara biri hapise

Neler oluyor ülke insanımıza, her gün ayrı bir kavga her gün ayrı bir cinayet. Bu kez ise yaşları henüz 17 olan gençler bir kız meselesi nedeniyle kavga ediyor ve bununla yetinmeyen arkadaş diğer arkadaşının boğazını kesiyor, yazık çok yazık hem de. Ayrıntılar haberimizde….

17 yaşındaki arkadaşını boğazladı: Biri mezara biri hapise

 Her gün ayrı bir tartışma, ayrı bir kavga, ayrı bir cinayet haberi aldığımız ülkemizde bu kez kötü haber Adana’dan. Adana’da özel okul öğrencisi olduğu belirlenen 17 yaşındaki M.A. adlı gencin kız meselesi nedeniyle okul servisinin içerisinde arkadaşını boğazladı.

>DHA’nın haberine göre; Olay geçtiğimiz hafta Perşembe günü Adana’nın Merkez Yüreğir ilçesinde meydana geliyor. OSB’de Özel Erkan Anadolu Teknik Meslek Lisesi öğrencisi olduğu belirlenen Doğuş Reyhan Eroğlu ve arkadaşı M.A. ders çıkışında eve dönmek için servise biniyorlar. Serviste de Eroğlu ile A. Arasında kız arkadaş meselesi yüzünden tartışma çıkmış.

>İNİN ARAÇTAN!

>Tartışma kavgaya dönüşünce servisçi de çok iyi bir şey yapmış gibi (!) öğrencilere “Kozunuzu araçtan inin aşağıda paylaşın” deyip inmeleri için otomatik kapıyı açmış. Doğuş Reyhan Eroğlu araçtan inmek üzere kapıya yöneldiği anda  arkasından gelen M.A. elindeki façatayla arkadaşının boğazını kesiyor.

>Atar damarı kesilen ve ağır yaralanan Doğuş, özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alınıyor. Yoğun bakım’da hayat mücadelesi veriyor. Doğuş beyin ölümünün akabinde bu sabah yaşama gözlerini yumdu. Olacak şey mi? 17 yaşındaki gençler birbirini boğazlıyor.

>Kaçan M.A. da kısa sürede Jandarma tarafından yakalanıp nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklandı. Biri mezara biri hapse.

Kaynak: Diyarbakır Söz