Görüş Bildir

19 yaşındaki genç denizde boğuldu

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde 19 yaşındaki Muhammet Akçayoğlu, denizde yüzerken dalgalara kapılıp boğuldu.

19 yaşındaki genç denizde boğuldu

Olay, saat 16.00 ısralarında Çuhallı Plajı'nda meydana geldi. Düzce'den günübirlik tatil için Akçakoca'ya gelen Muhammet Akçayoğlu, arkadaşıyla denize girdi. Muhammet Akçayoğlu, kıyıda yüzerken bir anda yükselen dalgalara kapılarak sürüklenmeye başladı. Belediyenin işlettiği plajda görevli cankurtaranlar jet skilerle arama başlattı. Arama çalışmaları için cankurtaranların sahilden denize çıkarmaya çalıştığı jet ski, şiddetli dalgaların çarpmasıyla savrulup alabora oldu. 2 cankurtaran da jet skinin altında kalarak zor anlar yaşadı. Cankurtaranlar, vatandaşların yardımıyla denizden çıkarıldı.

Diğer jet skilerle aramalar sürdürülürken Muhammet Akçayoğlu, denize girdiği bölgeden yaklaşık 300 metre uzaklıkta sahile vurdu. Vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan Muhammet Akçayoğlu'na ilk müdahaleyi yine sahildekiler yaptı. Sahilde bulunan bir doktor da ilk müdahalede bulunanlar arasında yer aldı.

Bu sırada bazı kişiler ambulansın gelmemesine tepki gösterdi. Bir süre sonra gelen 112  ekibi, Muhammet Akçayoğlu'na ilk müdahaleyi yapıp ambulansla Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Muhammet Akçayoğlu, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi