2 hafta önce cezaevinden çıktı, alkol ve uyuştucu komasına girdi

Denetimli Serbestik Yasası ile 2 hafta önce cezaevinden çıkan 46 yaşındaki Şahin Demirkıran, iddiaya göre alkol ve uyuşturucu komasına girerek hayatını kaybetti. Demirkıran'ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiyle belirlenecek.

2 hafta önce cezaevinden çıktı, alkol ve uyuştucu komasına girdi
Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Selimzade Mahallesi 2. Dereboyu Sokak'ta olay yaşandı. Bir fabrikada temizlik işçisi olarak çalıştığı öğrenilen Fahri Yanık, gece vardiyasından evine dönerken, sokakta bulunan parkta eski arkadaşı olan ve Denetimli Serbestlik Yasası'ndan yararlanarak 2 hafta önce cezaevinden çıkan Şahin Demirkıran'ı gördü. Şahin Demirkıran'ın kalacak yeri olmamasını söylemesi üzerine Fahri Yanık, eski arkadaşını geceyi geçirmesi için evine getirdi. Burada aşırı derecede uyuşturucu ve alkol kullanan Şahin Demirkıran, fenalaşarak bayıldı. Bunun üzerine ev sahibi Fahri Yanık, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri, Demirkıran'ın öldüğünü tespit etti.
Üzerinde uyuştucu çıkan Demirkıran'ın cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz