Görüş Bildir

24 yaşındaydı, darp edilerek boynu kırılarak öldürüldü

Çorum Bahçelievler Mahallesi'nde 24 yaşındaki Canan Güler, henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından darp edilerek ve boynu kırılarak öldürüldü.Saldırı sırsında yanında bulunan Özgür Kaya ise karnında silahla vurularak ağır yaralandı.

24 yaşındaydı, darp edilerek boynu kırılarak öldürüldü

Çorum Bahçelievler Mahallesi'nde 24 yaşındaki Canan Güler, henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından darp edilerek ve boynu kırılarak öldürüldü.Saldırı sırsında yanında bulunan Özgür Kaya ise karnında silahla vurularak ağır yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki Elitpark Hastanesi acil servisinin önüne 19 AU 427 plakalı otomobilin sürücüsü Özgür Kaya, yanındaki Canan Güler ile kendisinin yaralı olduğunu söyleyip, personelden yardım istedi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Canan Güler’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının vücudunun birçok yerinde morluklar olduğu, ayrıca boynunun kırıldığı tespit edildi.

Karnından tabancayla vurulan Özgür Kaya ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin araçta yaptığı incelemede, kurşun delikleri olduğu belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir