Görüş Bildir

İşte Özcan Deniz'in genç spor muhabiri yeni sevgilisi metraja takıldı

Özcan Deniz'in gizli aşkı nihayetinde ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Özcan Deniz uzunca bir süredir aşk yaşamı ile anılmamakta. Son Olarak ünlü sanatçının adı Yağmur Karabal ile birlikte anılmaktaydı. Magazin gündemini sarsan son dakika haberlerinde Özcan Deniz'in Yağmur Karabal'a gönlünü kaptırdığı belirlendi.

İşte Özcan Deniz'in genç spor muhabiri yeni sevgilisi metraja takıldı

Özcan Deniz'in gizli aşkı nihayetinde ortaya çıktı. Ünlü sanatçı Özcan Deniz uzunca bir süredir aşk yaşamı ile anılmamakta. Son Olarak ünlü sanatçının adı Yağmur Karabal ile birlikte anılmaktaydı. Magazin gündemini sarsan son dakika haberlerinde Özcan Deniz'in Yağmur Karabal'a gönlünü kaptırdığı belirlendi.

Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre Özcan Deniz yine aşık. Oyuncu, kendisinden hayli küçük sevgilisi Buse Narcı’dan ayrıldıktan sonra gönlünü yine bir güzele kaptırdı. Deniz'in yeni sevgilisinin adının Yağmur Karabal olduğu öğrenildi.

KARABAL, MUHABİRLİK YAPIYOR

Çift geçtiğimiz günlerde trafikte görüntülenmişti. Sosyal medyada tanışan ikili fotoğrafları çekilince dikkat çekmemek için birbirlerini takibi bıraktı. Karabal, bir spor kanalında muhabirlik yapıyor.

ÖZCAN DENİZ HAKKINDA

Özcan Deniz 19 Mayıs 1972 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiş bir isimdir.Yaklaşık 5-6 yaşına kadar burada yaşadıktan sonra 1977 yıllarında ailesinle beraber Aydın’a yerleşmişlerdir.Çocukluk ve gençlik yıllarının büyük bölümünü Egede yaşayarak geçirmiştir.

Eğitim hayatı boyunca yazdığı küçük hikayeleri oyuna dökmüş, kurduğu amatör tiyatro topluluğu aracılığıyla yaptığı turnelerle de bu oyunları sergileme fırsatı bulmuştur. Okul çağlarında, okuldaki aktivitelerde solist olarak yer alması, onun müziğe olan tutkusunu da gözler önüne seriyordu. İlk orkestra çalışmasını 1985 yılında gerçekleştiren Özcan Deniz, bu yıllarda Aydın’da ün kazandıktan sonra, kendi kararıyla on üç yaşında eğitim hayatını bırakarak, İzmir’de şarkı söyleyerek kariyerini müzik alanında ilerletme kararı aldı. İzmir’den sonra bir süre Antalya’da sahne alan Deniz, Aydın’ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen Geleneksel Ses Festivali yarışmasında birinci olunca, 1988 yılında hayallerinin şehri olan İstanbul’a geldi. Ancak o yıllarda İstanbul’da beklediği başarıyı yakalayamayan Özcan Deniz 1989 yılında Almanya’ya gitmiş ve müzik çalışmalarına orada devam etmiştir. 1992 yılında piyasayla ilk kez tanışmış ve ilk albümü olan “Yine Ağlattın Beni”yi piyasaya süren Özcan Deniz, asıl şöhreti 1993 yılında müzik marketlerde yerini alan “Hadi Hadi Meleğim” adlı albümüyle yakalamıştır. 1994 yılında Memduh Ün’ün çekimlerini üstlendiği “Ona Sevdiğimi Söyle” adlı filmde rol alarak sinema dünyasına ilk adımını atan Özcan Deniz, 1995 yılında askerlik vazifesini gerçekleştirmek üzere çalışmalarına ara vermiş, askerden döndüğünde ise “Yalan Mı?” adını verdiği albümünden sonra aynı isimdeki dizide de rol almıştır.

“Asmalı Konak”, “Haziran Gecesi”, “Bir Zamanlar Osmanlı” gibi oldukça ses getirmiş televizyon dizilerinde rol alarak oyunculuğundan da sıkça söz ettiren Özcan Deniz, “O Şimdi Asker”, “Asmalı Konak: Hayat”, “Neredesin Firuze”, “Keloğlan Kara Prens’e Karşı” gibi beyaz perdenin önemli projelerinde de yer almıştır.

Özcan Deniz, son olarak yönetmenliğini, senaristliğini, oyunculuğunu ve müzik yapımcılığını üstlendiği “Evim Sensin” adlı filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkarak, başarılı bir şekilde isminden bolca söz ettirmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir