Görüş Bildir

İstanbul son dakika helikopter kazası! Beylikdüzü'nde helikopter düştü

İstanbul'da son dakika helikopter kazası. İstanbul Beylikdüzü'nde son dakika helikopter düştüğü ve düşen helikopterin Eczacıbaşı Holding'e ait olduğu ve Bozüyük'e bir toplantıya gitmek üzere Atatürk Havalimanından kalktığı öğrenildi.

İstanbul son dakika helikopter kazası! Beylikdüzü'nde helikopter düştü

İstanbul Beylikdüzü'nde son dakika helikopter kazası. İstanbul Beylikdüzü semalarında uçmakta olan bir helikopterin, kuleye çarparak düştüğü belirlendi. İstanbul Beylikdüzü'nde son dakika helikopter düştüğü ve düşen helikopterin Eczacıbaşı Holding'e ait olduğu ve Bozüyük'e bir toplantıya gitmek üzere Atatürk Havaliimanından kalktığı öğrenildi.

Söz konusu olan helikopterin ilk iddialarda yangın söndürme helikppteri olduğu iddia edilirken son verilere göre ise Eczabaşı Holding'e ait olduğu ve içerisinde de 7 kişinin bulunduğu öğrenildi. Helikopterin düşme sebebinin yoğun sis nedeniyle düşmüş olabileceği de iddia edilirken çok sayıda TIR'ın kullandığı yan yola düştüğü öğrenildi. TÜYAP Kuzey yan yol E-5 mevkiine düştüğü öğrenilen helikopterin yol kenarına düştüğü ve şu sıralarda 10 itfaiye ve kurtarma aracı ile 50 personel yangına müdahale ettiği öğrenildi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükçekmece'de düşen helikopterle ilgili "İlk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetmiştir. Başsavcımız, adli tıp kurumu uzmanları ve yetkililer olay yerinde incelemelerde bulunuyor” dedi.

Düşen helikopterde hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu! Helikopterde Eczacıbaşı Holding'e bağlı Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen de hayatını kaybetti. Beylikdüzünnde helikopterin düştüğü bölgeye çok sayıda ambulans sevkedildi.

Konu ile alakalı Eczacıbaşı olding'den açıklama yapıldı. Yapılan açıklama da

Eczacıbaşı Havacılık A.Ş.'ye ait olan helikopter, alınan izinlerin ardından bugün öğleden önce Bozüyük'e gitmek üzere havalanmış, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30'da Büyükçekmece'de düşmüştür. Helikopterde Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya'daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirleri Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut bulunmaktaydı. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. denildi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir