İzmir Ankara otobüsünün feci kazası! Ölü sayısı artıyor 6 ölü 35 yaralı

Ankara Eskişehir karayolunda meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısının arttığını açıklandı. Eskişehir-Ankara karayolunun Ballıkuyumcu mevkisinde yolcu otobüsünün köprünün ayağına çarpması şeklinde kazasında ölüsayısı 6'ya çıktı.

İzmir Ankara otobüsünün feci kazası! Ölü sayısı artıyor 6 ölü 35 yaralı

Ankara Eskişehir karayolunda meydana gelen otobüs kazasında ölü sayısının arttığını açıklandı. Eskişehir-Ankara karayolunun Ballıkuyumcu mevkisinde yolcu otobüsünün köprünün ayağna çarpması şeklinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 6 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu açıklanmıştı. Ankara yı sarsan kaza ike alakalı olarak son dakika yapılan açıklamalarda ölü sayısında maalesef ki artma olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Soylu kazaya ilişkin yaptığı açıklamada "Altı vatandaşımız Hakk'ın rahmetine kavuştu. Hem ailelerine hem de ülkemize başsağlığı diliyoruz. 36 vatandaşımız da şu anda hastanelerde tedavi görüyor. Bir kısmı ameliyatta ama çok yüksek bir hayati tehlikeleri yok" dedi.

İzmir'den Ankara'ya gelen Uğur Durmaz'ın kullandığı 53 DJ 338 plakalı yolcu otobüsü, Ankara'ya 35 kilometre kala Ballıkuyumcu mevkisinde kontrolden çıkarak köprü ayağına çarptı. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaşamını yitirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz