Görüş Bildir

Şarkıcı Ömür Gedik Caner Tanrıverdi'yi osmanlı tokadı ile sendeletmiş

Şarkıcı Ömür Gedik Bodrum konserinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Rixos Premium Bodrum’da sahne alan Gedik, sevenlerinin hem kulaklarına hitap ederken, güzelliği ile de göz doldurdu.

Şarkıcı Ömür Gedik Caner Tanrıverdi'yi osmanlı tokadı ile sendeletmiş

Şarkıcı Ömür Gedik Bodrum konserinde sevenlerine unutulmaz bir  gece yaşattı. Rixos Premium Bodrum’da sahne alan Gedik, sevenlerinin hem kulaklarına hitap ederken, güzelliği ile de göz doldurdu. Eğlenceli dakikaları geçirmek için Ömür Gedik konserine giden izleyicilerine bir anısını anlatan Gedik, klip çekimleri sırasında bir erkeğe tokat attığından bahsetti.

Konser öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ömür Gedik söz ve müziğin kendisine ait olan “gece hayvanı” isimli şarkısının klip çekimlerinin bittiğini söyledi. 3 gün boyunca klip için rejim yaptığını ve sadece çorba, meyve suyu ve su içtiğini anlattı. Gedik, “Klibini çektiğimiz şarkı biraz daha rock tarzında. Şarkı rock tarzında olunca koyu bir makyaj ve koyu elbiseler ile geçecek bu sene. Sahne kıyafetleri de rock tarzında olacak” ifadelerini kullandı.

CANER TANRIVERDİ KİMDİR?

23 yaşında olan Caner Tanrıverdi, ilk ve orta öğrenimimi Gemlik’te tamamladıktan sonra Karabük Üniversitesi Makina Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Uzun bir dönem profesyonel futbol oynayan oyuncu, daha sonra katıldığı Best Model Of Turkey 2012 yarışmasına Best Gentleman beşincilik ödülünü kazandı. Sonrasında ise Best Model of Turkey 2013 yarışmasına tekrar girip Best Model of Turkey 2013 Manhunt Birincisi yani ‘Türkiye’nin En Yakışıklı Erkeği’ seçildi.

Kızı Tayga Gedik'in 22'nci yaşını kutlayan Ömür Gedik, daha sonra sevgilisi Ferhat Göçer'le buluştu. gazeteciler, Gedik'e dudağındaki morluğu sorunca, şakayla "Ferhat dövdü" dedi. Sonra vakumlu masajdan kaynaklandığını söyledi.

Şakaya bozulan Göçer, "Ne dövmesi, ne şiddeti? Kadınlar, konuşarak dövüyor erkekleri. Onların diline düşmemek için 'Haklısın' demekle yetiniyoruz" sözleriyle, sevgilisine tepki gösterdi.

Bunun üzerine Ömür Gedik "Ben olmasam küs kalırız. Kavga edince susuyor. Ben erkeğin konuşanını severim. Beni kırdığı zaman gönlümü almayı da bilmiyor" şeklinde konuştu.

ÖMÜR GEDİK KİMDİR?

Ömür Gedik; 22 Aralık 1970 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.Pek çok mesleği olan ünlü isim televizyon programlarındada boy göstermektedir.Köşe yazarlığı, gazetecilik, sinema eleştirmenliği, şarkıcı, sunucu gibi çeşitli dallarda çalışmaktadır.10 parmağında 10 marifet olan ünlü isim hatırlar iseniz Benzemez Kimse Sana adlı sevilen yarışma programında yer almıştı.Gösterdiği performans ile gönüllerde taht kuran ünlü isim ekranların aranan yüzüdür.Ömür Gedik Boğaziçi Üniversitesi, İngiliz Filolojisi’nden mezun olmuştur.Küçük yaşlarda müziğe çok ilgili idi piyano ve şan dersleri ortaokul yıllarında almıştır.6 yıl boyunca 'Mavi Topluluk' ile çalıştı.Müziğe ilgisi kadar sinemaya'da çok ilgili idi.Üniversiteyi bitirdikten sonra Sabah Dergi Grubunda muhabir olarak göreve başladı.Daha sonra Sabah'dan ayrılarak Hürriyete geçiş yaptı.Hürriyet dergi grubunda 'Focus Dergisinin' yazı kurulunda yer aldı.Hürriyet gazetesinde görevine devam eden ünlü isim hürriyet kelebek'te sinema ağırlıklı yazılar yazmaya başladı.

Ömür Gedik pek çok oyuncu, yapımcı ve yönetmen ile röportajlar yaptı.Yerli yabancı olmak üzere sinema ve dizi sektöründe önemli isimler ile röportajlara imza attı.Televizyon dünyasına ise 2004 yılında giriş yaptı.İlk olarak Tv8 ekranlarında tv hayatına merhaba dedi Tv8 kanalında sinema içerikli program hazırlayıp sundu.Daha sonra Kanal D'ye transfer olan ünlü isim burada sinema programına devam etti.

Ömür Gedik Kiminle Evli? kiminle evlendi? Ünlü isim yaş 21 iken 1991 yılında gönlünü Doğan Holding İcra Kurulu Üyesi olan Soner Gedik'e kaptırdı.Aşk yaşamaya başlayan ikili hayatlarını birleştirdi.Lakin bu birliktelik çok kısa sürdü 1 yıl sonra boşanan çiftin 'Tayga' isimli bir evladı bulunmaktadır.

Ömür Gedik müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Ferhat Göçer ile 2008 yılında aşk yaşamaya başladı.Çifte kumrular 2008 yılından bu yana hala birlikteler ve mutlu bir yaşam sürüyorlar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir