Görüş Bildir

Şehit polis memuru için mevlid okutuldu

Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'nın saldırısında şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım için Ergani ilçesinde mevlid okutuldu.

Şehit polis memuru için mevlid okutuldu

Bekir Aral Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda verilen mevlide katılan Diyarbakır Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, burada yaptığı konuşmada, şehit polis Yıldırım ve diğer şehitlerin vatanı ve milleti için canını feda ettiğini söyledi.

ŞEHİT POLİS İÇİN MEVLİT

Ülkesi için canını veren şehitleri rahmetle andıklarını ifade eden Gökçekuyu, "Bu vatan, bayrak ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden, bu uğurda canını vererek şehit olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bu ülke onlara minnet borçludur, ruhları şad olsun." dedi.

Acısının büyük olduğunu ifade eden baba Kemal Yıldırım ancak çocuğunun şehit olduğu için buruk bir mutluluk yaşadığını belirtti.

Mevlide, Yıldırım'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ilçe sakinleri katıldı.

Polis memuru Murat Yıldırım 23 Ekim'de, terör örgütü PKK tarafından Bingöl'ün Genç ilçesinde yapılan saldırıda şehit düşmüştü.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi