Görüş Bildir

Şeyma Subaşı'nın o röportajı herkesi kendinden soğuttu! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı kimdir?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın son röportajı çok konuşuluyor. Acun Ilıcalı2nın sevgilisi olarak gündeme çıktığı günden beri en çok konuşulan isimlerden biri Şeyma Subaşı. Eylül ayında Acun Ilıcalı ile dünya evine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı'nın O RÖPORTAJI

Şeyma Subaşı'nın o röportajı herkesi kendinden soğuttu! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı kimdir?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın son röportajı çok konuşuluyor. Acun Ilıcalı2nın sevgilisi olarak gündeme çıktığı günden beri en çok konuşulan isimlerden biri Şeyma Subaşı. Eylül ayında Acun Ilıcalı ile dünya evine girmeye hazırlanan Şeyma Subaşı'nın son röportajına sosyala meydadan yine tepkiler geldi. Şeyma Subaşı'yla röportaj yapan Onur Baştürk bugünkü köşesine yorumları taşıdı.

HÜRRİYET GAZETESİ2NDEKİ O YAZI VE YORUMLAR

Pazartesi günü yayınlanan Şeyma Subaşı röportajına o kadar çok yorum geldi ki... Yorumlar her teldendi: Şeyma’ya kızıp onu küçümseyen ya da ti’ye alan, onunla röportaj yaptığım için bana saydıran, Şeyma ve Acun’un ilişkisi üzerinden memleket analizi yapan, Şeyma’yı anlamaya çalışan ya da Ahmet Hakan gibi sadece eğlenen...

Yok yoktu yani. Şimdi buyurun derlediğim yorumlara ve benim hissiyatlarıma...

Yorum: “Kusura bakmayın ama bu röportaj hiç hoş olmamış, yakışmamış. Böyle kötü hikayeleri normalleştirerek toplumun ahlaki değerlerine zarar veriyorsunuz.” Hissiyat: Kusura bakmayın ama abartılı bir analiz bu. Bir röportajla toplumun ahlaki değerleri çöker mi? Ben orada aktarıcıydım. Yaşanmış bir olayı normal ya da ya da anormal gösterme derdim yoktu. Sonuçta herkesin hakkında konuştuğu, dolayısıyla merak ettiği biri vardı ortada. Karşıma alıp “Tüm bunlara ne diyorsun? Ne yaşadın, nasıl yaşadın?” dedim ve onun kafasını/hayatını anlamaya çalıştım. Taraf değilim, yargıç hiç değil.

ŞEYMA SUBAŞI HAKKINDA

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı , Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı , ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. Boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkı ile Acun Ilıcalı magazin gündemini epeyce meşgul edecek gibi duruyor.

GELİNLİK PROVALARI OLAY OLMUŞTU

New York'taki ünlü bir markanın modellerini inceleyen Subaşı, soluğu mağazada aldı ve deneme için 1000 dolar ödedi.

Şeyma subaşı, arkadaşlarıyla birlikte yer aldığı fotoğrafı "Deneme 123456789" notuyla Instagram'da paylaştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir