Görüş Bildir

5 yıl önce kaybolan şahıs yasak aşka kurban gitmiş

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 5 yıl önce kaybolan 34 yaşındaki Yüksel Oğur'un, eşi Süheyla Oğur'un ilişki kurduğu Muhammet Aşıkoğlu ve arkadaşı Murat Nalbant tarafından tabanca ile vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

5 yıl önce kaybolan şahıs yasak aşka kurban gitmiş

Şahsın cesedinin Artvin'de ormanlık bir araziye atıldığı belirlendi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinden ayrılarak eşi Süheyla ve 2 çocuğu ile birlikte Rize'nin Ardeşen ilçesine yerleşerek bir fırında çalışmaya başlayan Yüksel Oğur, 2007 yılı Aralık ayında ortadan kayboldu. Süheyla Oğur, polis ve jandarmaya başvurarak eşinden haber alamadığını bildirdi. Ancak aramalara rağmen Yüksel Oğur'a ulaşılamadı. Oğur'un yakınlarının cinayetten şüphelenmesi üzerine olayı yeniden incelemeye başlayan Rize Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şahsın ilçeye geldiği tarihten kaybolduğu güne kadar geçen dönem için birkaç ay boyunca çalışma yaptı.

Polis, Süheyla Oğur'un, 42 yaşındaki Muhammet Aşıkoğlu ile sürekli telefon görüşmeleri yaptığını ve aralarında ilişki bulunduğunu belirledi. Aşıkoğlu'nun arkadaşı 30 yaşındaki Murat Nalbant'ın da bu ilişkiyi bildiği iddia edildi. Polis, Yüksel Oğur'un da eşinin ilişkisinden şüphelendiğini kayıtlarda ortaya çıkardı. Bunun üzerine Süheyla Oğur ile Muhammet Aşıkoğlu ve Murat Nalbant gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulamada cinayeti itiraf etti.

CESEDİNİ ORMANLIK ALANA ATTILAR

Yüksel Oğur'un 2007 yılı Aralık ayında, eşi Süheyla Oğur ile birlikte, daha önce tanıştıkları Muhammet Aşıkoğlu'nun Artvin'in Hopa ilçesi Çamurlu köyündeki evine gittiği öne sürüldü. Süheyla Oğur evdeyken, Muhammet Aşıkoğlu'nun minibüsü ile Yüksel Oğur'u da alarak Köprücek köyüne hareket ettiği, yolda arkadaşı Murat Nalbant'ı da araca aldığı ifade edildi. Aşıkoğlu ile Nalbant'ın, Sultan Selim mevkiinde araçtan indirdikleri Yüksel Oğur'u tabanca ile vurarak öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana attığı ifade edildi. Polis bu ifadelerden yola çıkarak, Yüksel Oğur'un, Muhammet Aşıkoğlu ile eşi arasındaki ilişkiyi öğrendiği için öldürüldüğünü, cinayet planını Süheyla Oğur'un da bildiğini düşündüğü üzerinde durdu.

Polis, sorgulama ardından cesedin atıldığı belirtilen bölgede arama yaptı. Yüksel Oğur'a ait olduğu belirtilen gömlek, pantolon ve kemer gibi eşya parçaları ile ceset parçaları bulundu. Ceset parçaları, incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi. Muhammet Aşıkoğlu, Murat Nalbant ve Süheyla Oğur, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi