Görüş Bildir

6284 yine can aldı!

Delilsiz bir şekilde erkeklerin evlerinden uzaklaştırılmasına neden olan 6284 sayılı kanun bir can daha aldı. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde uzaklaştırma kararı olan kişi, karısını silahla öldürdü.

6284 yine can aldı!

Yuvaları yıkan 6284 sayılı kanun yine bir can aldı. Defalarca gündeme getirilen ancak, henüz olumlu bir adımın atılmadığı erkeklerin delilsiz bir şekilde evlerinden uzaklaştırılmasına neden olan 6284 sayılı kanunun düzenlenmemesi bir kişinin daha hayatını kaybetmesine neden oldu.

Koceli'nin Darıca ilçesinde 6284 sayılı kanun kapsamında evden uzaklaştırma kararı bulunan kişi karısını silahla vurarak öldürdü.

YİNE CAN ALDI

Alınan bilgiye göre S.P. (67), Cami Mahallesi Öğretmen Zatiye Çelemen Sokak'ta, uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenilen eve gelerek, eşi Elif P. (45) ile görüşmek istedi.

Elif P'nin kapıyı açmaması üzerine tabancayla ateş edip kilidi kıran S.P, eve girerek eşine ateş açtı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Elif P, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Elif P, hayatını kaybetti. Polis, S.P'yi evin yakınında olayda kullandığı belirtilen tabancayla gözaltına aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi