9 araç birbirine girdi Demir yığınları adeta saplanma yarışına girdi

9 aracın birbirine girdiği kaza da adeta mahler dakikalar yaşandı. Antalya'da 9 aracın karıştığı kaza da araçlardan birinde bulunan demir yığını kasadan fıırlayarak adeta araçlara saplanma yarışına girdi.

9 araç birbirine girdi Demir yığınları adeta saplanma yarışına girdi

9 aracın birbirine girdiği kaza da adeta mahler dakikalar yaşandı. Antalya'da 9 aracın karıştığı kaza da araçlardan birinde bulunan demir yığını kasadan fıırlayarak adeta araçlara saplanma yarışına girdi. Sevindiren haber de kamyonetin sürücüsünün hafif yaralandığı açıklandı Ve demirlerin saplandığı araçlarda maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Kepez İlçesi Hürriyet Caddesi'ndeki kaza, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Öndeki bir aracın ani fren yapması sonucu 9 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada en arkadaki Şaban Güneş'in kullandığı 07 CEP 15 plakalı kamyonetin üzerinde bulunan ve asansör yapımında kullanılmak üzere hazırlanan 5 metre uzunluğundaki demir çubuklar savrularak öndeki Hakan Soylu'nun kullandığı 15 PS 001, Serhat Bahşi'nin kullandığı 07 CLS 64 plakalı otomobille sürücüsünün kimliği belirtilmeyen 33 DYT 78 plakalı otomobillere saplandı. Demirlerin diğer ucu ise kamyonetin ön camını kırarak sürücü Şaban Güneş'i yaraladı.

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin araçtan çıkardığı Şaban Güneş, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Şaban Güneş'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Diğer araç sürücüleri ise kazayı yara almadan atlattı.

Diğer sürücüler kamyonetteki demirlerin gerekli önlem alınmadan taşındığını belirterek, duruma tepki gösterdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz