Görüş Bildir

Peygamber Efendimizi en iyi anlatana altın!

Dicle Üniversitesi, Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimizi anmak için şiir, mektup ve methiye yazıları yarışmasına start verdi. Üniversite ve Milli Eğitime bağlı okulların öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Peygamber Efendimizi en iyi anlatana altın!

DİYARBAKIR- Yazılan şiir ve yazılar, alanında uzman akademisyenlerden oluşan jüri tarafından incelenecek ve Peygamber Efendimizi en iyi anlatan ve kağıda döken öğrencilere Efendimizin 63 yaşında vefat etmesi münasebetiyle 63 hediye verilecek.

Toplamda 5 tam altın, 8 çeyrek altın, 10 Fotoğraf Marinası, 10 Tablet PC, 10 cep telefonu ve 20 adet Mp3/Mp4 olmak üzere 63 hediyenin sahibini bulacağı yarışmada Peygamber Efendimizi en iyi anlatan öğrencilere verilecek.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 3 MAYIS

Son başvuru tarihi 3 Mayıs Cuma günü olan yarışmadan öğrenciler yazılarını ve şiirlerini bağlı bulundukları dekanlıklara veya müdürlüklere teslim edebilir veya gensek@dicle.edu.tr adresine e-mail olarak ad-soyad ve iletişim telefonu yazarak gönderebilir.

Yeteneklerin gün yüzüne çıkması için böyle bir yarışmayı tertip ettiklerini ifade eden Dicle Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Diri, Üniversite olarak amaçlarının öğrencileri, düzenledikleri ödüllü yarışmaya teşvik etmek olduğunu söyledi.

Mayıs ayının ikinci haftasında sonuçlar açıklanacak ve düzenlenecek törende ödüller sahibini bulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi