Görüş Bildir

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURUSU

Diyarbakır merkez Yenişehir, Kayapınar, Sur ve Bağlar ilçeleri için ücretli öğretmenlik başvuruları 1 Eylül’de sona eriyor.

ÜCRETLİ ÖĞRETMEN BAŞVURUSU

Merkez Yenişehir, Kayapınar, Sur ve Bağlar ilçeleri için ücretli öğretmenlik başvurularında son iki gün. 1 Eylül’de sona erecek başvurular, Yenişehir İlçesi Mehmetçik İlköğretim Okulunda, Merkez dört ilçede görev yapan birer memurdan oluşan başvuru kabul bürosunda yapılacak.

ÖĞRETMEN BAŞVURUSU

Merkez dört ilçe dışındaki diğer ilçeler ise kendi bünyelerinde başvuru kabul komisyonu oluşturacaklar. Ücretli öğretmen olarak görev almak isteyen adaylar, mezun oldukları yüksek öğretim programı esas alınarak özellikle alanlarında görevlendirilecek. Alanlarında ihtiyaç olmaması durumunda mezuniyet sıralaması esas alınarak öğretmen ihtiyacı bulunan diğer alana görevlendirme işlemi yapılacak.

Başvuru yapacak adayların; dilekçe, mezuniyet belgesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS sınav sonuç belgesi, formasyon  belgesi, sabıka kaydı, vesikalık fotoğraf ( 1 Adet ), mezuniyet belgesinin aslı ile askerlik durum belgesini getirmeleri gerekiyor.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi