Görüş Bildir

Uğur Tülümen Şoku

Altay maçı öncesindeki ısınmada sakatlanan deneyimli futbolcunun adalesinde yırtık var. En az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Uğur Tülümen Şoku
MR VE TETKİKLERDEN KÖTÜ SONUÇ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da Uğur Tülümen şoku yaşanıyor. Altay maçı öncesindeki ısınma hareketleri sırasında sakatlandığı için apar-topar maçın kadrosundan çıkarılan Uğur’un önceki gün çekilen MR ve yapılan tetkiklerinde sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi. Sezon başında Kızılcahamamspor’dan transfer edilen deneyimli futbolcunun ancak 15 gün sonra takımla idmanlara başlayabileceği,sahalara dönmesinin de en az 3 haftayı bulabileceği ifade edildi.

‘ŞANSSIZ BİR SAKATLIK OLDU’

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul,Uğur’un şanssız bir şekilde sakatlandığını ve sahalara bir an önce dönmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Doğrul,”Bir sporcunun maç ısınmasında sakatlanması nadir görülen bir olaydır. Bir an önce sahalara dönmesini umut ediyoruz. Bizim için önemli bir futbolcudur.” dedi.

Bu arada Yeşil-Kırmızılı takım,Cumartesi deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına başladı. Kafile,Ankaragücü’nün cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maç için Cuma günü Ankara’ya gidecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi