Görüş Bildir

Ağrı (Hamur Tutak) kaza da hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Ağrı'daki kaza da hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalışmaları devam ediyor. Ağrı'da geçiğimiz gün TIR'ın içinde bulunan vincin otobüsün üstüne devrilmesi şeklinde meydana gelen kaza da 8 kişi yaşamını yitirmiş ve çok sayıda da yaralı kaydediLmişti.

Ağrı (Hamur Tutak) kaza da hayatını kaybedenlerin isimleri açıklandı

Ağrı'daki kaza da hayatını kaybedenlerin kimliklerinin belirlenme çalışmaları devam ediyor. Ağrı'da geçiğimiz gün TIR'ın içinde bulunan vincin otobüsün üstüne devrilmesi şeklinde meydana gelen kaza da 8 kişi yaşamını yitirmiş ve çok sayıda da yaralı kaydediLmişti. Ağrı'da kaza da hayatını kaybedenlerden 6'sının isimleri açıklandı.

Hüseyin T'nin (43) kullandığı 63 K 3279 plakalı tırın dorsesi üzerindeki iş makinesinin Ağrı-Van karayolunun Tutak ilçesi mevkisindeki virajda düşerek karşı yönden gelen Salih Oyğar yönetimindeki 65 ET 520 plakalı midibüse çarpması sonucu 8 kişinin öldüğü, 14 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Yapılan çalışmalar sonucu kazada midibüste hayatını kaybeden 8 kişiden 6'sının İbrahim İdin, Halis İdin, Süleyman Göktaş, Ahmet Göktaş, Faruk Çayan Yılmaz ve Sehat Ersü olduğu belirlendi.

Kazanın ardından dorsesini olay yerinde bıraktığı tırı alarak kaçıp daha sonra jandarmaya teslim olan sürücü Hüseyin T'nin de Hamur İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sürüyor.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

Kazada, İbrahim İdin, Halis İdin, Süleyman Göktaş, Ahmet Göktaş, Faruk Çayan Yılmaz ve Sehat Ersü'nün yanı sıra midibüs sürücüsü Salih Oyğar olay yerinde, aynı araçtaki Fatih Nazlıgül ise Van'a sevk edilirken yolda ölmüş, 14 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir