Adıyaman Kahta'da iftar gerginliği!

Adıyaman Kahta'da son dakika yaşanan gerginlik gündeme taşındı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekillerinin de katıldığı iftar programında, aralarında husumet bulunan ailelerin de dahil olduğu ve burada aralaında gerginlik çıktığı ve çıkan kavgada da 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Adıyaman Kahta'da iftar gerginliği!

Adıyaman Kahta'da son dakika yaşanan gerginlik gündeme taşındı. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ve milletvekillerinin de katıldığı iftar programında, aralarında husumet bulunan ailelerin de dahil olduğu ve burada aralaında gerginlik çıktığı ve çıkan kavgada da 5 kişinin yaralandığı açıklandı.

Kahta ilçesinde bir düğün salonunda Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği (GADER) ve Kahta ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında aralarında önceden husumet bulunan iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sandalye, tekme ve yumrukların uçuştuğu kavgada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı. Polisin araya girmesiyle taraflar ayrılırken, 112 ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz