Görüş Bildir

Ağabeyi kardeşini öldürdü

22 yaşındaki bir genç aralarında tartışma çıkan ağabeyi tarafından vurularak öldürüldü. Adana Sarıçam ilçesinde yaşayan ve aralarında ailevi meselelerden dolayı tartışma çıkan 22 yaşındaki Muhammet Uludağ ve 24 yaşındaki abisi Ahmet Uludağ arasındaki tartışma da kan döküldü.

Ağabeyi kardeşini öldürdü

22 yaşındaki bir genç aralarında tartışma çıkan ağabeyi tarafından vurularak öldürüldü. Adana Sarıçam ilçesinde yaşayan ve aralarında ailevi meselelerden dolayı tartışma çıkan 22 yaşındaki Muhammet Uludağ ve 24 yaşındaki abisi Ahmet Uludağ arasındaki tartışma da kan döküldü.

Olay, Sarıçam İlçesi Şahintepe Mahallesi 3177 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Muhammet Uludağ ve 24 yaşındaki abisi Ahmet Uludağ arasında ailevi nedenlerden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle abi Uludağ, kardeşi Muhammet Uludağ’yı karnından bıçakladı. Muhammet Uludağ kanlar içinde yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Muhammet Uludağ’yı ambulansa bindirdiği sırada, abi Ahmet Uluduğ kardeşinin yanında hastaneye gitti. Muhammet Uludağ kaldırıldığı ÇÜ Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Uludağ’ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir