Görüş Bildir

Adana Son dakika bıçaklı kavga! Yolda karşılaşınca birbirlerine girdiler

Adana'da büyük kavga. Adana Seyhan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan kavgada 1 kişinin yaralandığı açıklandı.Önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen şahısların karşılaşması sonrasında ara sokakta başlayan kavgada bıçaklar konuştu.

Adana Son dakika bıçaklı kavga! Yolda karşılaşınca birbirlerine girdiler

Adana'da  büyük kavga. Adana Seyhan ilçesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan kavgada 1 kişinin yaralandığı açıklandı.Önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen şahısların karşılaşması sonrasında ara sokakta başlayan kavgada bıçaklar konuştu.

Olay, Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi 66017 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin yakınlarındayken, mahalle arasında karşılaştığı Fırat A. ile Gökhan K. arasından nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Fırat A., Gökhan K.’yı iki yerinden bıçakladı. Daha sonra Gökhan K. kanlar içinde evine gitti. Gökhan K.’nın ailesi durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Gökhan K.’yı Adana Devlet Hastanesine kaldırdı. Gökhan K. aşırı kan kaybettiği için tedavi altına alındı.

Olay yerinde, Gökhan K.’nın eşi sinir krizi geçirirken, gözyaşlarına hakim olamadı. Mahalledeki komşuları acılı eşi sakinleştirmekte güçlük çekti. Polis olayı gerçekleştiren şahsı yakalama çalışmalarına devam ediyor.

ADANA DA SİLAHLI KAVGA

Adana'da trafikte çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

İki grup arasında trafikte çıkan tartışma Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi, 4047 Sokak'ta devam etti. Vatandaşların araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi.

Ancak iddiaya göre, Harun K. (27) ve Murat K. (36) adlı kişiler ile beraberindekiler iki otomobil ile tekrar olay yerine geldi. Araçtan Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabancayla çıkan şahıslar, tartıştıkları kişilere ateş etmeye başladı.

Olayda ağır yaralanan 3 kişi, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yüreğir Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Yavuz Öztürk (37) ve Halil Onmaz (37) yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Behzat A.'nın (36) tedavisinin ise sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından yaya olarak kaçan şüphelilerden Harun K. (27) ve Murat K. (36) polis tarafından yakalandı. Şahısların kullandığı Kalaşnikof ve pompalı tüfek Seyhan Nehri kıyısında bulundu.

Bu arada, mahallede toplanan ölenlerin yakınları, kaçan şahısların olay yerine geldiği 2 otomobili taş ve sopalarla hurdaya çevirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir