Görüş Bildir

Adana'da doktorlara bıçakla tehdit iddiası

Meydan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil Bölümü'ndeki doktor ve hemşirelerin bir hasta yakını tarafından bıçakla tehdit edildiği öne sürüldü

Adana'da doktorlara bıçakla tehdit iddiası

Adana Meydan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil Bölümü'ndeki doktor ve hemşirelerin, bir hasta yakını tarafından bıçakla tehdit edildiği ve hakarete uğradıkları iddia edildi.

Adana Meydan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Çocuk Acil Bölümün'de görevli Dr. Sezai Parlak ve Dr. Fatma Sincar ile görevli hemşirelerin, dün gece S.T. isimli hastanın ismi açıklanmayan bir yakını tarafından bıçakla tehdit edildiği ve hakarete uğradığı öne sürüldü.

Durumun bildirilmesi üzerine hastaneye gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle olay yatıştırıldı. Saldırgan polis merkezine götürülerek ifadesi alındı. Olay sırasında yaralanan olmadığı bildirildi.

Polis yetkilileri, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Öte yandan, Adana-Osmaniye Tabip Odası'ndan Dr. Nuh Demirpas ve beraberindeki hekimler ile oda avukatı Ebru Atıcı, hastaneye giderek, Dr. Parlak ve Sincar ile görevli hemşireler ve güvenlik görevlisini ziyaret etti ve olay hakkında bilgi aldı.

Adana Tabip Odası yetkilileri saldırıyı şiddetle kınadıklarını, konu ile ilgili hukuki ve idari süreçte hekim arkadaşlarının yanında olacaklarını vurguladı.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi