Görüş Bildir

Adana'da hafif ticari araç dehşet saçtı

Adana'da hafif ticari araç adeta dehşet çıktı. Seyhan'da seyir halde ilerleyen araç, 4 yaşındaki Aslı Savcı'yı hayattan kaybetti.

Adana'da hafif ticari araç dehşet saçtı

Adana'da hafif ticari aracın direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonrasında yaya kaldırımında ilerleyen yayalara çarpması sonrasında ilk belirlemelere göre bebek arabasında 4 yaşındaki Aslı Savcı hayatını kaybetti. 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi Eminağa Caddesi'nde henüz sürücüsü belirlenemeyen 01 BPN 82 plakalı hafif ticari araç, önce yol kenarında park halindeki 01 UL 618 plakalı motosiklet ve 31 MC 371 plakalı kamyonete, daha sonra da kaldırımda yürüyen yayalara ve çocuk arabasına çarptı.

Kazada Hediye (26), çocuk arabasındaki kızı Aslı (4) ve diğer kızı Sultan Savcı (8) ile aynı kaldırımda yürüyen Enes Kılınç (12) ağır yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle çocuk arabasından fırlayarak aracın altında sürüklenen 4 yaşındaki Aslı ile diğer yaralılar, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Aslı Savcı müdahaleye rağmen kurtarılamadı, yaralılardan Sultan Savcı ile Enes Kılınç ise yapılan müdahalenin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçak sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir