Görüş Bildir

Adliyeye sevk edilen 21 polis serbest bırakıldı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 polis, adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest kaldı. Gebze'de günlük yayınlanan bir gazetenin sahibi Murat Dağdeviren ise, tutuklandı.

Adliyeye sevk edilen 21 polis serbest bırakıldı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli 21 polis FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Dün, Gebze Adliyesi'ne sevk edilen 21 polis adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest kaldı. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 defa gözaltına alınıp serbest bırakılan Demokrat Gebze Gazatesi'nin sahibi Murat Dağdeviren ise, üçüncü kez gözaltına alındı. Dün akşam adliyeye sevk edilen Murat Dağdeviren tutuklandı. Murat Dağdeviren'in sahibi olduğu Demokrat Gebze Gazetesi ise, Olağanüstü Hal Kapsamında Alınması Gereken Tedbirler ile Bazı Kurum ve Kuruluşlara Dair Düzenleme Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kapatıldı.
PAMUKOVA'DA 5 TUTUKLAMA
Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde ise FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında 1 polis, dershanede görevli 2 eğitmen olmak üzere 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı. Soruşturma kapsamında 4 kişinin arandığı bildirildi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi