Görüş Bildir

AFRİN’DE 1 ŞEHİT

Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesindeki arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu bildirildi.

AFRİN’DE 1 ŞEHİT

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 19 Nisan'da Afrin bölgesinde icra edilen arama tarama faaliyetleri esnasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

Afrin'in batısındaki Şeyh Hadid beldesine bağlı Dermeşkanlı köyünde teröristlerin bölgeye döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit düşen Çobanoğlu'nun (31) naaşı, helallik alınması için Kayseri'nin Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi'ndeki evine getirildi. Eşi Yasemin Çobanoğlu, ablası Ebru Yıldız, yakınları ve komşuları tarafından karşılanan Çobanoğlu'nun naaşı, burada edilen duanın ardından memleketi Bursa'ya gönderildi.

Kaynak: AJANSLAR

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi