Ağrı Cumhuriyet Lisesi son dakika! Halı saha iskelesi çöktü! 1 ölü, 2 yaralı

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı

Ağrı Cumhuriyet Lisesi son dakika! Halı saha iskelesi çöktü! 1 ölü, 2 yaralı

Ağrı’da, Cumhuriyet Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Ağrı Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü. İskelenin altında kalan Nevzat Kaya, Ayhan Serttaş ve Ferhat İnci adlı işçiler yaralanarak ambulansla Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı. İskele demiri başına isabet eden Nevzat Kaya hayatını kaybetti.

Belinde kırık oluşması nedeniyle Ayhan Serttaş ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Kaburga kemiği kırık olan Ferhat İnci de yapılan tedavi sonucu taburcu edildi.

Ağrı (Eski ismi: Karaköse), Türkiye'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde bulunan şehir ve Ağrı ilinin merkez ilçesi. Ayrıca tarihte birden fazla isim değişikliği yaşamıştır. Karakilise, Ararat, Karaköse ve son olarak Ağrı Dağı'ndan esinlenilerek Ağrı ismi verilmiştir.

Çok soğuk bir iklimi olup, ormanlık alan yok denecek kadar azdır. Doğubeyazıt ilçesi turizmcilerin gözdesi olup, İshakpaşa Sarayı'nın bulunduğu yerdir. Patnos ise Ağrı'nın stratejik olarak çevre illere köprü vaziyeti gören merkez ilçesidir. Diyadin, Hamur,Eleşkirt, Tutak ve Taşlıçay diğer ilçeleridir. Halkın büyük çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.

15 Nisan İşgalden Kurtuluş Günü olarak kutlanır.

Kaynak: Diyarbakır Söz