Görüş Bildir

Ağrı Hamur-Tutak arası dehşet otobüs kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hamur Tutak arasında dehşet kaza Ağrı'da son dakia dehşet kaza! Ağrı'da meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 5'ten fazla ölü oduğu çok sayıda da yaralı olduğu öğrenildi. Büyük iş makinesi Ağrı da otobüsün üstüne devrildiği öğrenildi.

Ağrı Hamur-Tutak arası dehşet otobüs kazası! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hamur Tutak arasında dehşet kaza Ağrı'da son dakia dehşet kaza! Ağrı'da meydana gelen otobüs kazasında ilk belirlemelere göre 5'ten fazla ölü oduğu çok sayıda da yaralı olduğu öğrenildi. Büyük iş makinesi Ağrı da otobüsün üstüne devrildiği öğrenildi. Pekii Ağrı'da otobüs kazasında ölenlerin isimleri açıklandı mı?

Ağrı Tutak ilçesinde TIR ın içinde bulunan iş makinesinin , seyir halde olan otobüsün üzerine devrildiği öğrenildi. Ağrı il merkezi yönüne giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir TIR'ın üzerindeki iş makinesi, Tutak ile Hamur ilçeleri arasındaki Hamurderesi yolu Palandöken köyü mevkiindeki virajda TIR'dan düştü. Düşen iş makinesi bu sırada karşı yönden gelen yolcu midibüsüne çarptı. Anadolu Ajansı'nın haberine göre kazada, midibüsteki 7 kişi araçta sıkışarak hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Olayın ardından çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri olay yerine sevk edildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde hafif ticari araç ile İran'dan gelen yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada hafif ticari araçtaki 8 kişiden 7'si öldü, 1'i yaralandı. Kaza bugün saat 05.00 sıralarında Doğubayazıt- İran transit yolu üzerinde meydana geldi. İran'a günlük olarak eşya almak için Gürbulak Sınır Kapısına doğru giden ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 34 JR 7176 plakalı hafif ticari araç, İran'dan Doğubayazıt'a gelen 55D27410 İran plakalı yolcu otobüsü, çevre yolunda kafa kafaya çarpıştı. Yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, araç içerisinde sıkışan 7 kişinin cesedi, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Gelen ekiplerce midibüsten çıkarılan ve 4’ünün durumunun ağır olduğu belirtilen 11 yaralı, çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir