Görüş Bildir

Ağrı'da silahlı soygun

Doğubayazıt ilçesinde bir akaryakıt istasyonundan maskeli silahlı soygun yaptıkları iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.

Ağrı'da silahlı soygun

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bir akaryakıt istasyonunda silahlı soygun yapıldığı ihbarı alan ekiplerin bölgeye giderek, olayla ilgili çalışma başlattığı belirtildi.
İş yerine yüzleri kapalı 3 kişinin geldiğini belirleyen ekiplerin, bu kişilerden birinin uzun namlulu silah, diğer ikisinin ise taşıdıkları bıçakla terör örgütü mensubu izlenimi vererek, çalışanları etkisiz hale getirdiklerinin tespit edildiği ifade edilen açıklamada, yüklü miktar para ve mücevherat bulunan çelik kasanın gasp edildiğinin de belirlendiği vurgulandı.
Açıklamada, şöyle denildi:
''Gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde iş yeri personelinden M.Z.D. adlı şüpheli bulunmuş, alınan ifadesinde diğer şüphelilerle işbirliği içerisinde olduğunu itiraf etmiştir. Şahsın ifadesinde bahsettiği H.A, M.A, A.A, H.A. ve A.A'nın ikametlerinde 26 Aralık'ta saat 06.00 sıralarında arama gerçekleştirilmiş, şahıslar yakalanmış, bir miktar para ve ziynet eşyası ele geçirilmiştir. Ekiplerimizin 27 Aralık'ta çalışmalarını derinleştirmeleri neticesinde akaryakıt istasyonundan gasp edilen çelik kasa kırsal alanda kırılmış ve atılı olarak bulunmuş, yakalanan şahısların yer göstermesiyle bir miktar daha ziynet eşyası ve para ele geçirilmiştir. Sonuç olarak olayın bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilmediği anlaşılmış, ele geçirilen ziynet eşyaları sahibine teslim edilmiş olup, konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.''
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi