Ahmet Kural Sıla aşkı, Aramızda Kalmasın 'da

Sıla ve Ahmet Kural birlikteliği geçtiğimiz ay içeirisnde iddia çerçevesinde yayınlanmış ve taraflardan da açıklama yapılmıştı. Ahmet Kural Sıla aşkı geçtiğimiz gün resmedildi. Ahmet Kural'ın yeni aşkı Sıla ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ve detaylar haberimizde.

Ahmet Kural Sıla aşkı, Aramızda Kalmasın 'da

Sıla ve Ahmet Kural birlikteliği geçtiğimiz ay içeirisnde iddia çerçevesinde yayınlanmış ve taraflardan da açıklama yapılmıştı. Ahmet Kural Sıla aşkı geçtiğimiz gün resmedildi. Ahmet Kural'ın yeni aşkı Sıla ile birlikte çekilmiş fotoğrafları ve detaylar haberimizde.

İddialarla ilgili sessiz kalan çiftin, birlikte ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Ahmet Kural ile Sıla'nın Bodrum'da başbaşa çekilen fotoğrafı 'Aramızda Kalmasın' programında yayınlandı.

Sıla ve Ahmet Kural çift ilk kez Bodrum'da görülmüştü. Görgü şahitlerinin iddiasına göre Bodrum'da gizli gizli görüşen ikil, bir mekanda romantik bir yemek yedikten sonra hiç çekinmeden ünlü popçudan el ele tutuşup yürümeye başladı. Yılın aşk bombasının tarafları şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de ilişkilerinin seyrine göre bu durumu açıklayıp açıklamayacaklarına karar verecekleri konuşuluyor.

SÜRPRİZ İLİŞKİ DENİLMİŞTİ 

Bodrum'da bir mekandan çıkarken ele ele görüntülenen ünlü şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural, aşklarını ilan etmiş oldu. Ünlü şarkıcı Sıla, oyuncu Ahmet Kural ile aşk yaşamaya başladı.

Bodrum'da Sıla ile gizli gizli görüşen Ahmet Kural, Bodrum'da bir mekanda baş başa yemek yedikten sonra mekandan el ele ayrıldı. İkili, mekandan el ele çıkarak aşklarını ilan etmiş oldu. Tatilcilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden yürüyen ikili, herkesi şaşkına uğrattı. Yılın aşk bombasının tarafları, şimdilik sessiz kalmayı tercih etse de ilişkilerinin seyrine göre bu durumu açıklayıp açıklamayacaklarına karar verecekleri konuşuluyor. Geçtiğimiz ay yine Sıla'nın sanatçı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Ancak iki isim de açıklama yaparak bu iddiayı reddetmişti.

ALTIN PALMİYE DE PİŞTİ OLMUŞTU

Altın Palmiye Ödülleri, önceki gün Raffles Hotel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılanlar arasında Ahmet Kural ile eski nişanlısı Burcu Kıratlı da vardı.

GÖRMEZDEN GELDİ

2013 yılında nişanlanan ancak evlilik masasına oturmadan yollarını ayıran Kural ve Kıratlı, birbirine çok yakın koltuklarda oturdu. Aralarında sadece üç kişi bulunan ikili, bu kısa mesafeye rağmen birbirini görmezden geldi. Özellikle Kıratlı’nın kendini geri çekerek Kural’ın görüş alanından çıkması objektife böyle yansıdı.

KADINLARLA EĞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Ünlü komedyen Ahmet Kural, Ocak ayı içerisinde bir gece Asmalımescit'te arkadaşlarıyla eğlendi. Yanında iki kadınla görüntülenen Kural kameraları görünce rahatsız oldu.

AHMET KURAL MUHABİRLERE ÇIKIŞTI

Sabaha karşı mekandan çıkan oyuncu, basın mesuplarının fotoğraf çekmesini önlemek için VIP aracını mekanın kapısına yanaştırdı. İki kız arkadaşıyla hızlıca araca binen Kural, Nişantaşı'nın arka sokaklarında dolaşarak izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak muhabirlerin kendisini takip etmeye devam etmesiyle sinirlenen oyuncu, "Bırakın işimize bakalım. Saat sabahın 05.00'i uykumuz geldi" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz