Ahmet Kural Sıla birlikte mi? Bodrum'da 'Tanıma evresi' Aşk evresine dönerse

Ahmet KuraL Şarkıcı Sıla aşkı tasdiklendi. Geçtiğimiz aylarda Sıla ve Ahmet Kural birlikte aşk yaşıyorlar söylentileri gündeme çıkmıştı. Geçtiğimiz akşam ikili başbaşa yemek YH görüntülndi. O dönem birbirlerini tanıma evresi olduğu söylentileri dillere pelesenk olmuştu

Ahmet Kural Sıla birlikte mi? Bodrum'da 'Tanıma evresi' Aşk evresine dönerse

Ahmet KuraL Şarkıcı Sıla aşkı tasdiklendi. Geçtiğimiz aylarda Sıla ve Ahmet Kural birlikte aşk yaşıyorlar söylentileri gündeme çıkmıştı. Geçtiğimiz akşam ikili başbaşa yemek yerken görüntülndi. O dönem birbirlerini tanıma evresi olduğu söylentileri dillere pelesenk olsa da şimdiler de herkes, tanıma evresi bitti aşk başladı diyorlar

2 ay önce magazin gündemine sürpriz bir şekilde düşen Sıla ve Ahmet Kural çifti ilk tatilleri için Bodrum'u tercih etti. İlişkileri bir fotoğraf karesiyle ortaya çıkan Sıla ve Ahmet Kural çifti fanlara yakalandı. Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren ikili, baş başa yemek yedikleri bir restoranda ünlü şarkıcının fanatik bir hayranı tarafından görüntülendi.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE AÇIKLAMIŞLARDI

Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural, geçtiğimiz mayıs ayında aşk yaşamaya başlamıştı. Sıla, ilişkisi hakkında 'Pazar Sürprizi' programına konuştu. 

37 yaşındaki şarkıcı şöyle konuştu: Bizim el ele görünme problemimiz yok. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Ahmet'i tanıdığımda sadece ilk filmine vakıftım. Evliliğe gelince böyle büyük konuşmalara girmeyelim. Yeter ki sonu iyi bitsin.

Sıla şu sıralar yaz turnesine devam ederken, Ahmet Kural ise 'Ailecek Şaşkınız' isimli film için hazırlıklara başladı.  

YENİ FİLME DESTEK

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in rol alacağı yeni filmin ismi belli oldu. 'Ailecek Şaşkınız' filminin senaryosu, ekibin önceki filmlerindeki gibi Selçuk Aydemir tarafından kaleme alındı. Senaryo taslağını Instagram'dan paylaşan Kural'a ilk beğeni birlikte olduğu Sıla'dan geldi. Düğün Dernek ve Çalgı Çengi gibi filmlerin yanı sıra İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi dizilere imza atan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filminin ismi Instagram’dan açıklandı. Kural, ‘Ailecek Şaşkınız’ adlı senaryonun fotoğrafını paylaşarak, yeni filmin ismini açıklarken, gönderiye ilk beğeni sevgilisi Sıla’dan geldi.

SENARYOYU SELÇUK AYDEMİR KALEME ALDI

Filmin senaryosu yine Selçuk Aydemir tarafından kaleme alındı. Kural geçen günlerde Selçuk Aydemir’in yeni bir aile komedisi filmi üzerine çalıştığını açıklamıştı.

SILA HAKKINDA

1980 yılında Denizli dünyaya gelen Sıla Gençoğlu aslen Denizlilidir. 36 yaşında olan Sıla Gençoğlu Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. İlkokulu yıllarını Denizli'de geçiren Sıla lise eğitimini ananesinin yanında İzmir'de almıştır.  Sahne çalışmalarına ilk olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi'nde başladı ve Türk Halk Müziği ile Türk Sanat Müziği korolarında korist ve solist olarak görev aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Sabahat Tekebaş ile şan ve ses eğitimi uzerine çalışmıştır.

Sıla’nın zaman içinde yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi değerli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşumuna zemin hazırladı. Geniş kitleler onun sesiyle ilk kez Sezen Aksu ile yaptıkları ve “Sıla” dizisinin şarkısı olan ortak besteleri “Sıla / Töre” sayesinde tanışmıştır. Sıla’nın hemen ardından ‘Yaban Gülü’ dizisinin jenerik müziğini yapmıştır.

Demokrasi Mitingine 'Şov' diyen Sıla'dan açıklama

Cumhuriyet tarihinin en büyük katılımına sahne olan 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler mitingine katılmayacağım 'Böyle bir şovun içinde olmayacağım' gibi sözleri nedeniyle büyük eleştiriler alan Sıla sözlerinin arkasında olduğunu 'Demokrasi demiyor muyuz! Ben de sözlerimin arkasındayım. Yanlış tarafa çekenler oldu' diyerek savundu.

Sıla, daha önceki Gezi Parkı eylemlerinin en büyük destekçisi olarak biliniyordu ve 'konserden sonra Gezi'de buluşalım' gibi çağrılarla da bu eyleme büyük destek olmuştu.

enikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ öncesi “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” açıklaması yapan SılaGençoğlu eleştirilerin hedefi oldu. 36 yaşındaki bestesi ve şarkıcının başta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri olmak üzere birçok programı iptal edildi. 

Bunun üzerine sosyal medya hesabından "Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim" diyerek bir paylaşımda bulundu. Ancak bu açıklama da eleştirilerin önüne geçmedi.

Sanatçı Hülya Avşar bugün sosyal medyadan Sıla hakkında bir açıklama yaptı. 

Avşar, Instagram hesabından "Söylediği sözler yanlış da olsa demokrasi için mücadele verdiğimiz bugünlerde Sıla'ya yapılanları fazla buluyor,gereksiz uzadığını düşünüyorum" yazılı bir paylaşımda bulundu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler