Görüş Bildir

Aleyna Tilki Avrupayı sallıyor! Dünya listelerine girdi

Henüz 17 yaşında olan Aleyna Tilki, gerek görüntüsü gerek paylaşımları gerekse de şarkılarıyla devamlı olarak gündemde kalmayı başarıyor. Aleyna Tilki yeni şarkısı milyonlarca izleyiciye ulaşmışken klibi de çok konuşulmuştu. Çeşme'de bir yatta görüntülenen Aleyna Tilki'nin yanındA...

Aleyna Tilki Avrupayı sallıyor! Dünya listelerine girdi

Henüz 17 yaşında olan Aleyna Tilki, gerek görüntüsü gerek paylaşımları gerekse de şarkılarıyla devamlı olarak gündemde kalmayı başarıyor. Aleyna Tilki yeni şarkısı milyonlarca izleyiciye ulaşmışken klibi de çok konuşulmuştu. Çeşme'de bir yatta görüntülenen Aleyna Tilki'nin yanında pek de uzaktan tanımadığnız Emrah Karaduman bulunmaktaydı. hayalinin dünya starı olmak istediğini açıklayan Aleyna Tilki, bu sivri dilli açıklamalarııyla da Gülşen'in eleştri okları hedefi olmuştu.

Habertürk magazin'den Yunus Emre Çınar'ın haberine göre, genç popçu, birlikte çalıştığı ve aşk yaşadığı iddia edilen aranjör-DJ Emrah Karaduman’la Çeşme’de görüntülendi. İkili, denize girmek yerine iskelede oturup ayaklarını suya sokmayı tercih etti. Neşeli oldukları gözlenen çift, gün boyu şakalaştı.

YENİ KLİBİ TAKLİT İDDİALARI

Aleyna Tilki’nin rekor kıran yeni şarkısı Sen Olsan Bari’nin klibinin taklitolduğu iddia edildi. Klibin, Britney Spears’ın ‘Crazy’ ve ‘Work B..ch’ şarkılarıyla benzerlikler taşıdığı öne sürüldü.

17 yaşındaki Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’ YouTube’da ilk 24 saatte 5.2 milyon kez izlendi, 3 günde 16 milyon kez izlenerek rekor kırdı.

YouTube’da son 24 saatte en çok izlenen kliplerin anbean görüntülendiği listeye 37’nci sıradan giren Tilki, kısa sürede ilk 10’a yükselmeyi başardı.

17 yaşındaki şarkıcı listede şu an Selena Gomez, Maluma, Ed Sheeran gibi şarkıcıların arkasında yer alıyor.

Vatan'ın haberine göre; Serdar Börcan’ın yönettiği klip taklit çıktı. ‘Sen Olsan Bari’, ABD’li şarkıcı Britney Spears’in ‘Crazy’ ile ‘Work B..ch’ şarkılarına çekilen iki klibin neredeyse kopyası gibi.

SELDA BAĞCAN'DAN YANIT GELDİ

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin "Eurovision'a Selda Bağcan gitsin, Bağcan ile düet yaparım" sözleri dikkat çekti.

Eurovision’a Selda Bağcan gitsin” sözlerine usta sanatçı Selda Bağcan’dan cevap gecikmedi.

Bağcan, bir takipçisinden gelen “Selda Bağcan’ın öyle bir şeye ihtiyacı mı var” mesajını Twitter hesabından retweetledi.

İşte o tweet'lerden bazıları:

- İyi niyetli bir dilek, katılıyorum. Aleyna bu büyük sanatçıdan öğrenecek çok şeyin var, Selda hanım kabul ederse onunla tanışmalısın.

- Evet gerçekten belki ihtiyacı yok ama Türkiye'nin o platformda Selda Bağcan a çok ihtiyacı var..Harika bir karar olurdu bence

- Bu kalitenin farkında olman güzel. Çünkü O bir Sanat Kraliçesi. Yaz yaz gazeteci yazzzz.

- Eurovision a gitmelisiniz. Türk'ün direniş gücünü şarkılarda hissetmeliler.

- Valla selda ablanın kıymetini kimse bilmedi şimdi de yağ çekmeyin.

- Türkiye'de en güzel sese sahiptir. Eurovisiona katılmalı ve bizi temsil etmeli...

- Ülkemizden çok dünyada dinlendiği gerçeği ile @bagcanselda iyi fikir aslında...

- Bu kadar büyük bir platforma bu kadar büyük bir isim yakışır diye düşünüyorum. Sesiyle sahneyi yıkmalı izleyicileri büyülemeli.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir