Ali Ağaoğlu'nun özel hayatından kareler özel programda

Geçtiğimiz gün geçirdiği kaza sonrasında kaburgalarının kırıldığı haberleri ile gündeme çıkan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Magazin D'ye öyle açıklamalarda bulundu ki. Özge Ulusoy ile röportaj gerçekleştiren Ali Ağaoğlu'nun yanında genç sevgilisi vardı.

Ali Ağaoğlu'nun özel hayatından kareler özel programda

Geçtiğimiz gün geçirdiği kaza sonrasında kaburgalarının kırıldığı haberleri ile gündeme çıkan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Magazin D'ye öyle açıklamalarda bulundu ki. Özge Ulusoy ile röportaj gerçekleştiren Ali Ağaoğlu'nun yanında genç sevgilisi vardı. Eşlerine ve çocuklarına değinen 63 yaşındaki iş adamı Ali Ağaoğlu, kendi sağlık durumuna da değindi.

Ali Ağaoğlu'nun röportajının en ilginç kısmında söyledikleri de çok konuşulacağa benzemekte. Sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile röportaj veren 63 yaşındaki iş adamı, "Çocukluğumda erik ağacına çıkıyordum. Bugün hala ağaça çıkıp erik topluyorum. Burada hala hayvanların peşinden koşturuyorum" dedi "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise "Şu anda 4 hanımdan 5 tane var. 10 tane daha yapayım ne olacak?" ifadelerini kullandı.

Herkes Magazin D'yi bekliyor. 

Evinin bahçesinde neden Atatürk heykeli var?

Kadınlar, Ali Ağaoğlu ile parası için mi birlikte oluyor?

Tekrar baba olmayı düşünüyor mu?

Sevgilisi Duygusu Gürpınar’ın gözünden Ali Ağaoğlu nasıl biri?

Ali Ağaoğlu'nun olay yaratacak açıklamaları 30 Haziran Cuma günü 'Magazin D Yaz'da olacak.

2 KABURGASI KIRILDI

Türkiye'nin en ünlü müteahhidi Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, tatil için bulunduğu Bodrum'da ciddi bir kaza geçirirken ölümden döndüğü bildirildi. Ağaoğlu denizde hız motoru olarak bilinen JetSki kullanırken talihsiz bir kaza ile kendini yaraladı.

Ünlü iş adamı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bayram öncesinde tatikli için bulunduğu Bodrum'daki tatil beldesinde Arefe günü çok ciddi bir kaza geçirdiği öğrenildi. Yaşanan  kazada ise Aaoğlu'nun 2 kaburgasının birden kırıldığı ifade edildi.

Adeta ölümden dönen Ali Ağaoğlu tedavisi için Helikopteriyle İstanbul'a getirildiği gelen son dakika haberleri arasında.

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman imzalı haberin ayrıntılarına göre, ünlü işadamı Ağaoğlu, Bayramdan hemen 1 gün önce arife günü jet ski ile denize açıldı. Ancak manevra yaparken ters dalgaya yakalanınca kontrolü kaybetti. İki kaburga kemiği kırılan Ağaoğlu, helikopterle İstanbul'a getirilerek tedavisinin yapıldığı ve hemen sonrasında ise  bir hafta boyunca dinleneceği belirtildi.

 Ali Ağaoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.

SEVGİLİSİNİN ARACI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu 1 yıldır birlikte olduğu Duygu Su Gürpınar, Ağa’nın 10 lüks Otomobilini istediği zaman kullanıyor.

Garajdaki favorisi 1 milyon TL’lik Lamborghini Gallardo Supperleggera.

Ali Ağaoğlu’na ait spor-yaşam kompleksi My Club Bahçelievler’de genel müdürlük yapan Duygu Su bu aralar işe Lamborghini ile gidip geliyormuş.

Duygu Su Gülpınar "Her gün işe gidiyorum, çalışıp üretiyorum" diyor

ALİ AĞAOĞLU HAKKINDA

Ali Ağaoğlu, 3 Mart 1954 tarihinde, Trabzon'a bağlı olan Of ilçesinde dünyaya geldi. Babası Mithat Ağaoğlu, İstanbul'da döneminin tanınmış müteahhitleri arasındaydı. Babasının da etkisiyle gençlik yıllarında okurken bir yandan da inşaatlarda bu mesleği temelden öğrenen Ali Ağaoğlu, 1975 yılında babasının geçirdiği ciddi bir kalp rahatsızlığı sonrasında bir süreliğine aile işlerinin başına geçti ve bu dönemde iş yükünden dolayı liseyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

1977'de babasıyla ticari olarak yollarını ayıran Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubunu kurdu. İnşaat, turizm ve hizmet sektörlerinde büyük iştirakleri olan Ağaoğlu, 1981 yılından itibaren toplu konut siteleri inşa etmeye başladı. Ağaoğlu, özellikle 1990'lı yılların sonlarında başladığı "My" konseptli yaşam alanları projeleri ile biliniyor. My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerinde başarılı projelere imza attı.

My World, My Office, My Towerland gibi projeleri ile Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy bölgelerine büyük bir canlılık getiren Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2010 yılını 1 milyar TL'lik bir ciroyla kapatırken, 2011 yılı için kendisine 2 milyar TL'lik bir hedef koyarak alanında liderliği sürdürmekte. Şirketinin televizyonda yayınlanan reklamlarında rol alarak halk ile yakın ilişkiler kuran, farklı bir iş adamı profili çizen Ağaoğlu, iş yaşamının yanı sıra özel hayatı ve lüks araba tutkusuyla da kendisinden bolca sözettirdi. Aralarında Ferrai, Tesla ve Bentley'in de bulunduğu lüks araba koleksiyonu ile pek çok gazeteye ve tv programına haber olan başarılı iş adamı, lüks araba tutkusu ile tanınıyor.

Ali Ağaoğlu, şu ana kadar dört kez nikah masasına oturdu ve renkli özel hayatıyla da ilgi çeken iş adamlarından biri oldu. Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır.

Kaynak: Diyarbakır Söz