Ali Ağaoğlu'ndan cinsiyetçi ötekileştirme iddiaları

Ali Ağaoğlu'nun skandal açıklamalarını hareketlerini bilmeyen yoktur. Ünlü iş adamı ve Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar ile gündeme damgasını vurdu. Ağaoğlu, bilindiği geçtiğimiz günlerde jet ski kazası geçirmiş ve kaburga kemiği kırılmıştı. Akabinde sağlık durumu araştırılan iş adamının sağlık durumunda her hanngi bir kritik durumun olmadığı açıklanmıştı

Ali Ağaoğlu'ndan cinsiyetçi ötekileştirme iddiaları

Ali Ağaoğlu'nun skandal açıklamalarını hareketlerini bilmeyen yoktur. Ünlü iş adamı ve Türkiye'nin sayılı zenginlerinden Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalar ile gündeme damgasını vurdu. Ağaoğlu, bilindiği geçtiğimiz günlerde jet ski kazası geçirmiş ve kaburga kemiği kırılmıştı. Akabinde sağlık durumu araştırılan iş adamının sağlık durumunda her hanngi bir kritik durumun olmadığı açıklanmıştı. Öyle ki geçtiğimi gün yaptığı açıklaması ile Ali Ağaoğlu sosyal medya da çok konuşulanlardan oldu ve kadınları küçümsüyor şeklinde yorumlar aldı. 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tatil için gittiği Bodrum'da MAG objektiflerinin karşısına geçti. Ağaoğlu tatilde olmazsa olmazları arasında kadınları da sayarak yine cinsiyetçi ötekileştirme yaptı.

"KIZLAR OLMAZSA OLMAZ"

Ali Ağaoğlu tatil için olmaz olmazım dediği sözleri şöyle dile getirdi: "Çok valiz taşımıyorum, gittiğim her yerde zaten valizim var. Yanımda kızlar olmazsa olmaz tabii ki…"

Bayram tatilinde jet-ski'den düşerek iki kaburgasını kıran Ali Ağaoğlu cumartesi sabahı Bodrum'a özel helikopteriyle geldi Ali Ağaoğlu’na, sevgilisi Duygu Su Gülpınar eşlik etti.Yalıkavak'ta teknesine geçerken objektiflere yakalanan Ağaoğlu, bir süre sonra ‘Aga 6’ isimli yatında sevgilisiyle şakalaşırken görüntülendi.

BÜYÜK KAZA ATLATTI

Bodrum'da tatil yapan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, jet skideyken ters dalgalara yakalanınca kontrolünü yitirdi. Kaburga kemikleri kırılan Ağaoğlu helikopterle İstanbul'a getirilip hastaneye kaldı.

Bodrum’da tatil yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, jet ski yaparken ters dalgaya yakalanıp kontrolü kaybetti. 2 kaburgası kırılan Ağaoğlu, helikopterle İstanbul’a getirildi.

Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre ünlü işadamı, arife günü jet ski ile denize açıldı. Ancak manevra yaparken ters dalgaya yakalanınca kontrolü kaybetti.

İki kaburga kemiği kırılan Ali Ağaoğlu, helikopterle İstanbul'a getirilip tedavi edildi. Ağaoğlu bir hafta dinlenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler