Görüş Bildir

Alişan'ın müstakbel eşi izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, silikon dudaklarını ön planda kullanıyor yorumları

Alişan'ın müstakbel eşi ve aynı zamanda da izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, gündemden düşmek bilmiyor. Alişan ile birlikteliğiden beri adından sıklıkla nahsettiren Eda Erol'un geçtiğimiz günlerde estetikli ve estetiksiz hali sosyal medya da en çok konuşulan konu olMAKTA

Alişan'ın müstakbel eşi izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, silikon dudaklarını ön planda kullanıyor yorumları

Alişan'ın müstakbel eşi ve aynı zamanda da izdivaç kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol, gündemden düşmek bilmiyor. Alişan ile birlikteliğiden beri adından sıklıkla nahsettiren Eda Erol'un geçtiğimiz günlerde estetikli ve estetiksiz hali sosyal medya da en çok konuşulan konu olurken, fotoğraflarında görüntülenmesi kendisini de şaşırttı.

Geçtiğimiz ayın sonunda Alişan'la nişanlanan Eda Erol'un, dudaklarına silikon yaptırıp elmacık kemiklerini de dolgu yaptırdığı görüldü. Her fotoğrafta dolgun dudaklarını ortaya çıkaran Eda'nın dudaklarında silikon olduğu anlaşıldı. Alişan'ın son günlerdeki çıkışlarıyla gündeme gelen Eda Erol, bu defa estetik haberleriyle gündemdeki yerini aldı.

EV ARIYORLAR

Alişan’ın Zekeriyaköy’de 4 katlı villa aradığı, hayalindeki villayı bulmak için de civardaki tüm emlakçıları seferber ettiği konuşuluyor.

Kasım ayında ünlü sunucu Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol ile nikah masasına oturacak olan Alişan, Posta'dan Oya Çınar'a çok özel açıklamalar yaptı.

Eda ile görücü usulü tanıştık. Uzun yıllardır kimseye duygusal bir şey hissedemiyordum. Annem babam da görücü usulü evlenmiş. Ablası Esra Erol tanıştırdı bizi. Karşılıklı güzel duygular hissettik.

Uzun zamandır evlenmeyi istiyordum ama karşıma biri çıkmıyordu. Bir de artık etrafımda bekar arkadaşım kalmadı. Artık yuva kurmak istiyordum.

umhurbaşkanımız her karşılaşmamızda 'bir an evvel evlenmem gerektiğini' söylüyordu. Zaten yaşım 41 oldu. En son bir davette, “Oğlum hadi artık evlen” deyince, ağzımdan, “Tamam Sayın Cumhurbaşkanım. Söz veriyorum, altı ay içinde evleneceğim” cümlesi çıktı. 29 Nisan’da doluyordu sürem. 15 gün kala sözümü yerine getirdim. Eda ile 11 Nisan’da tanıştık.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir