Amber Heard’in olay yaratan Johnny Depp açıklamaları!

Amber Heard, ayrılmak üzere olduğu tüm dünyanın hayranlık duyduğu efsane oyuncu eşi Johnny Depp'in kendi parmağını kesip daha sonra kendisi için aynaya not bıraktığını iddia etti.

Amber Heard’in olay yaratan Johnny Depp açıklamaları!

Evlilikleri 15 ay süren Johnny Depp ve Amber Heard ayrılık haberleri ile gündemden düşmüyor. Her gün yeni bir skandalla gündeme gelen çift, mahkemeye çeşitli belgeler sunuyor.

Son olarak, Johnny Depp'in ayrılmak üzere olduğu eşi Amber Heard, Depp'in parmağını kesip, kanıyla da aynaya bir şeyler yazdığını iddiasını mahkemeye sundu. Aylardır kavgalı olan ve mahkemeye boşanmak için dilekçe veren Hollywood'un ünlü çifti Johnny Depp ve Amber Heard'ün boşanma süreçlerine ilişkin her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde, çiftin yüksek sesle kavga ederken görüldüğü gizli kamera görüntüleri ortaya çıkmıştı. TMZ sitesi tarafından yayınlanan görüntülerde, Depp'in evlerinin mutfağındayken Heard'e bağırıp çağırdığı, dolap ve büfeyi yumrukladığı ve küfürlerle Heard'ün üzerine yürüdüğü görüntüler, çiftin sevenlerini şoke etmişti.

Ancak Depp'e yakın kaynaklar TMZ sitesine videonun aslının sitede yayınlandığı gibi olmadığını ve çokça montajdan geçirildiğini söyledi. Kaynaklar, Heard'ün videonun çoğu yerinde Depp'i kışkırtıcı sözler sarf ettiğini ve özellikle kavgaya teşvik ettiğini belirtti. Heard'ün mahkemeye ifade vereceği günden 2 gün önce internete düşen videoyla ilgili konuşan Heard de videoyu basına kendisinin vermediğini söyledi.

2009 yılında bir film setinde tanıştığı Johnny Depp ile 17 ay önce evlenen Amber Heard, mayıs ayından bu yana ünlü aktörün kendisine şiddet uyguladığını savunuyor. 23 Mayıs'ta boşanma davası açan Heard'ün 21 Mayıs tarihinde bu görüntüleri gizlice çektiği söyleniyor. Heard, açtığı boşanma davasının dilekçesinde Depp'in kendisine şiddet uyguladığını söylemişti.

(Haberler)

Kaynak: Diyarbakır Söz