Görüş Bildir

Ankara Etimesgut'da eski sevgili, evlenceğini duydu, evini basıp katledip intihar etti! Bunu gören acılı anne kalp krizi geçirip öldü

Ankara'da ayrıldığı sevgilisinin evleneceğini duyan şahıs, cinnet geçirerek önce sevgilisini öldürdü, ardından da intihar etti. Ankara'da yaşanan bu vahim olay karşısında ölen kızı başında kalp krizi geçiren annesi de kurtarılamadı.

Ankara Etimesgut'da eski sevgili, evlenceğini duydu, evini basıp katledip intihar etti! Bunu gören acılı anne kalp krizi geçirip öldü

Ankara'da ayrıldığı sevgilisinin evleneceğini duyan şahıs, cinnet geçirerek önce sevgilisini öldürdü, ardından da intihar etti. Ankara'da yaşanan bu vahim olay karşısında ölen kızı başında kalp krizi geçiren annesi de kurtarılamadı. Ankara Elvankent'te yaşayan 20 yaşındaki Nesrin A.'nın erkek arkadaşı Serkan G. ile birlikteliğine Nesrin A.'nın ailesi karşı çıktı. Bir süre sonra Nesrin A. ile Serkan G. ayrıldı.  Serkan G. ayrıldığı kız arkadaşı Nesrin A.'nın başka biri ile evlendirileceğini duyunca Nesrin A.'nın yaşadığı eve geldi.  Serkan G.  ayrıldığı kız arkadaşının ailesi ile konuşmaya başladı. Çıkan tartışmanın ardından Serkan G.,  Nesrin A'yı vurduktan sonra intihar etti.  Serkan G. ve Nesrin A. olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sırasında evde bulunan Nesrin A.'nın annesi Nurhayat A. ise kalp krizi geçirdi.  Hastaneye kaldırılan anne Nurhayat A. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı evde polisin yaptığı incelemenin ardından  Serkan G. ve Nesrin A'nın cenazeleri alınarak  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Ankara, Türkiye'nin bir ili, başkenti ve en kalabalık ikinci şehri.Nüfusu 2015 itibarıyla 5.270.575 kişidir. Coğrafi olarak Türkiye'nin merkezine yakın bir konumda bulunur ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde kalan kuzey kesimleri hariç, büyük bölümü İç Anadolu Bölgesi'nde yer alır. Yüz ölçümü olarak ülkenin üçüncü büyük ilidir. Etrafı Bolu, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray,Konya ve Eskişehir illeri ile çevrilidir.

Ankara'nın başkent ilan edilmesinin ardından (13 Ekim 1923) şehir hızla gelişmiş ve günümüzde Türkiye'nin ikinci en kalabalık ili olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk yıllarında ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanan ilin topraklarının yarısı hâlâ tarım amaçlı kullanılmaktadır. Ekonomik etkinlik büyük oranda ticaret ve sanayiye dayalıdır. Tarım ve hayvancılığın ağırlığı ise giderek azalmaktadır. Ankara ve civarındaki gerek kamu sektörü gerek özel sektör yatırımları, başka illerden büyük bir nüfus göçünü teşvik etmiştir. Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze, nüfusu ülke nüfusunun iki katı hızda artmıştır. Nüfusun yaklaşık dörtte üçü hizmet sektörü olarak tanımlanabilecek memuriyet, ulaşım, haberleşme ve ticaret benzeri işlerde, dörtte biri sanayide, %2'si ise tarım alanında çalışır. Sanayi, özellikle tekstil, gıda ve inşaat sektörlerinde yoğunlaşmıştır. Günümüzde ise en çok savunma, metal ve motor sektörlerinde yatırım yapılmaktadır. Türkiye'nin en çok sayıda üniversiteye sahip ili olan Ankara'da ayrıca, üniversite diplomalı kişi oranı ülke ortalamasının iki katıdır. Bu eğitimli nüfus, teknoloji ağırlıklı yatırımların gereksinim duyduğu iş gücünü oluşturur. Ankara'dan otoyollar, demir yolu ve hava yoluyla Türkiye'nin diğer şehirlerine ulaşılır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir