Görüş Bildir

Ankara metrosunda “canlı bomba” paniği korkuttu

Ankara metrosunda dün akşam saat 18.00 sularında “canlı bomba” paniği yaşandı.

Ankara metrosunda “canlı bomba” paniği korkuttu

Saat 18.00 sularında metro batıkent durağına ilerlerken genç bir kadın, yanındaki adamdan şüphelendi endişeli tavırlarıyla dikkat çekti. Önce yerini değiştirdi. Sonra da "Arkadaş canlı bomba, arkadaş canlı bomba" diye bağırdı. Bir anda ortalık karıştı. "Kaçın, kaçın" sesleri yükseldi. Büyük panik yaşandı, metro birbirine girdi. Birbirini itenler, birbirinin üstüne basıp geçmeye çalışanlar... Bir anda izdiham yaşandı.

SİVİL POLİSLER SİLAHLARINI ÇEKTİ

Yayınlanan görüntülere göre, o anda devreye 2 sivil polis girdi. Silahını çeken polisler vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. 2 sivil polis, kadının şüphelendiği adamın üzerini aradı. Kimliğini kontrol etti. Kadının şüphelendiği adam da ceketinin düğmelerini açıp canlı bomba olmadığına ikna etmeye çalıştı.

metro_seferleri">metro seferleri DURDURULDU

Herkes korkunca metro_seferleri">metro seferleri durduruldu, elektrik kesildi. Güvenlik önlemleri alındı, yolcular tahliye edildi. Tehlike yoktu ama kimse ikna olmadı. Yüzlerce kişi ip gibi sıralanarak metrelerce raylarda yürüdü. Yaşanan olayın ardından metroyu birbirine katan kadının ifadesi alındı.

Kaynak: Beyaz 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi