Görüş Bildir

Ankara'da öz anne vahşeti - Eşine benziyor diye öldüresiye eziyet

Ankara'da öz anne vahşeti. Eşine benzeyen evladını öldüresiye işkence yapıp, hastaneye bıraktı

Ankara'da öz anne vahşeti - Eşine benziyor diye öldüresiye eziyet

Zaman zaman yaşanan öz anne dehşetlerinin bir yenisi de Ankara'dan duyuldu. Kendi öz evladını eşine benzediği için öldüresiye eiyet eden anne, öldü diye hastaneye bırakarak kaçtı. Genç annenin iddiaları ise tam bir vahşetti. Oğlununhalikarnasyonunu görüp eşi zannettiği için o hale getirdiğini iddia etti.

Ankara'da bir anne, daha önce şikayet üzerine elinden alınarak Çocuk Esirgeme Kurumu Sevgi Evleri'ne teslim edilen 10 yaşındaki evladını 9 ay önce yetkilileri ikna ederek tekrar geri aldıktan sonra aç susuz bırakıp, çeşitli işkencelerin ardından 'öldü' sanarak hastaneye bıraktı. Vicdansız anne A. Ö., Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veren öz evladı B.'nin, kendisine işkenceler yapan eşine benzediği ve bu yüzden gördüğü halüsinasyonlarda eşi sanarak böyle davrandığını iddia etti.

Keçiören ilçesinde oturan A. Ö. sürekli alkol alarak kendisine işkenceler yapan eşi S. Ö. ile kavga halinde oldukları ve çocuklarının şiddet gördüğü gerekçesiyle çevre sakinlerinin şikayeti üzerine 2 çocuğu Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sevgi Evleri'ne yerleştirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir