Görüş Bildir

Antalya'da tanışıp Diyarbakır'a gelin geldi

Antalya'da tanışıp Dyarbakır'da evlenen çift, herkesi mutlu etti. Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan Vekili Kaymakam Mustafa Kılıç, Antalya'da tanışıp Diyarbakır'da dünya evine giren çiftin nikahını kıydı.

Antalya'da tanışıp Diyarbakır'a gelin geldi

Antalya'da tanışıp Dyarbakır'da evlenen çift, herkesi mutlu etti. Diyarbakır'ın Kayapınar Belediye Başkan Vekili Kaymakam Mustafa Kılıç, Antalya'da tanışıp Diyarbakır'da dünya evine giren çiftin nikahını kıydı.

Kayapınar Kültür Merkezinde düzenlenen nikah töreninde, Kılıç belediye bünyesinde çalışan Ramazan Demirel ile Antalyalı Derya Etgümüş ve engelli Davut Çaçan ile Songül Çaçan'ın nikahını kıyarak, çiftlere Cumhuriyet altını taktı.

Kılıç, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Törenin ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan Demirel, nikah işlemlerinde kendilerine yardımcı olan Kılıç'a teşekkür etti.

Derya Etgümüş ile Antalya'da tanıştığını ifade eden Demirel, çok mutlu olduklarını, nikahlarının kıyılmasından dolayı heyecanlı olduğunu söyledi.

Etgümüş de, eşiyle görücü usulüyle tanıştıklarını belirterek, 'Ben böyle olacağını hayal etmemiştim ama çok güzel oldu. Diyarbakır'ı çok sevdim artık burası benim memleketim. Nikahım kıyıldığı için çok heyecanlıydım çok mutluyum.' dedi.

Törenin ardından, davetliler hep birlikte halay çekti.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir