Görüş Bildir

Arabayla pazara girdi, Esnaf Dayağı Yedi

Eskişehir'dekiYenidoğan Mahallesi'nde salı günleri kurulan semt pazarının olduğu caddeden otomobille geçmek isteyen 29 yaşındaki Cihan Bedel, 17 yaşındaki Kader Gölbaşı'na çarparak yaralanmasına neden oldu. Pazarda bulunanlardan bir grup tepki gösterdikleri Bedel'e saldırdı ve otomobilinin camlarını kırdı.

Arabayla pazara girdi, Esnaf Dayağı Yedi

Olay, bugünöğle saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Ali Rıza Efendi Caddesi'nde meydana geldi. Cihan Bedel, 10 RK 524 plakalı otomobiliyle Salı günleri semt pazarı kurulduğu için kapalı olan Ali Rıza Efendi Caddesi'ne Eskişehir Devlet Hastanesi tarafından girdi. Bedel'e pazarda tezgah kuran esnaf ile alışveriş yapanlar tepki gösterdi. Pazarta bulunanlarınpazar kurulan caddenin araç trafiğine kapalı olduğunu belirterek tartıştığı Cihan Bedel,toplananlardankaçmak isterken alışveriş yapan Kader Gölbaşı'na çarptı. Gölbaşı kazada hafifyaralandı. Cihan Bedel, pazarın kurulduğu caddeden Sevinç Caddesi'ne çıkmak üzereyken önünü kesen kalabalık bir grubunsaldırısına uğradı. Gruptakiler Bedel'i dövdü ardından da 10 RK 524 plakalı otomobilin camlarını kırdı. İhbar üzerine sevk edilen polisler öfkeli grubuuzaklaştırdı.

Yaralanan Kader Gölbaşı ambulansla yakındaki Eskişehir Devlet Hastanesi'ne, otomobil sürücüsü Cihan Bedel de başka bir ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, öfkeli grubun camlarını kırıp zarar verdiği otomobil polis merkezi bahçesine götürüldü.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi