Görüş Bildir

Arazi terörü!

İki aile arasında çıkan arazi kavgasında 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Arazi terörü!

ŞANLIURFA'nın Hilvan ilçesinde, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki ailenin fertleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada, 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde, Yeni Mahalle'de meydana geldi. Daha önceden aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan iki ailenin üyeleri, 100'üncü Yıl Meydanı'nda karşılaşınca sözlü tartışmaya başladı.

ARAZİ KAVGASI

Tartışmanın büyümesiyle silahların da kullanıldığı kavgada iki aileden de 5 kişi, yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan 3 kişi, ambulanslarla Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kavganın meydana geldiği 100'üncü Yıl Meydanı ve hastane çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

İKİ YARALI ÖLDÜ

Kavgada yaralanan 5 kişiden Mustafa Cikay ve Mehmet Cikay, hastanede doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ölen 2 kişinin cesetleri otopsi için morga konulurken, 3 yaralının ise tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi