Aydın Söke' de kendini tavana kablo ile asan kişi hayata tutunamadı

Aydın Söke ilçesinde yaşadığı evin tavanına kendini kablo ile asarak intihar eden Zakir Ağaca hayata tutunamadı. Zakir Ağaca' nın 4 ay önce annesini kaybettiğinden mütevellit psikolojisinin bozulduğu öğrenildi

Aydın Söke' de kendini tavana kablo ile asan kişi hayata tutunamadı

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen intihar vakası ile kablo ile kendini tavana asan 41 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Türkiye'nin her bölgesinde yaşanan intihar vakalarının bir yenisi daha Aydın'da meydana geldi. Annesini 4 ay önce kaybeden Zakir Ağaca isimli adam intihar etmesinin ardından hayatını kaybettiği belirtildi. Kendisini kablo ile tavana asan adamın cansız bedenini ev sahibi buldu.

Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen olayda Kemalpaşa Mahallesi Tınaztepe Sokak'ta yaşandı. 41 yaşında olduğu belirtilen Zakir Ağaca isimli adam 4 ay önce annesini kaybetmiş iddialara göre bunalıma girdiği belirtilmişti. Son olarak ev sahibinin gördüğü Ağaca, kendisinden uzun bir zaman üzerine ses alınmamasının ardından evine gidildi. Evine polis ekipleri ile birlikte gidilen adamın cansız bedeni yerde bulundu. Kablo ile kendisini asan Zakir Ağaca'nın intihar ettiği kaydedildi. Polis ekipleri yaşanan intihar vakasından sonra soruşturmanın başladığını ve Ağaca'nın cenazesini  İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz