Görüş Bildir

Aydın'da kar maskeli cinayet - Mustafa Turhan öldürüldü

Kar maskeli cinayette husumet davası çıktı

Aydın'da kar maskeli cinayet - Mustafa Turhan öldürüldü

Aydın'da 39 yaşındaki Mustafa Turhan isimli şahıs, kar maskeli bir kişi tarafından başından vurularak öldürüldü.

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde kasap, 39 yaşındaki Mustafa Turhan, otomobilini durduran kar maskeli bir kişi tarafından kafasından vuruldu. Turhan, olay yerinde öldü.

Olay, Köşk Meslek Lisesi yakınlarında bugün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Kasaplık ve celeplik yapan Mustafa Turhan, kendisine ait otomobiliyle seyir halindeyken arkadan kendisini izleyen motosikletli bir kişi tarafından durduruldu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, otomobilinden inen Turhan, kar maskesi takan kişi tarafından av tüfeğiyle kafasından vuruldu. Kar maskeli kişi daha sonra plakasız motosikletiyle olay yerinden kaçtı.

Olayı görenlerin haber vermesiyle gelen polis ve sağlık ekipleri evli ve 2 çocuk babası olan Turhan'ın hayatını kaybetmiş olduğunu belirledi.

MASKELİ SALDIRGAN YAKALANDI

Motosikletli, maskeli saldırganın 34 yaşındaki Ertuğrul E. olduğu belirlendi. Suç aleti tüfekle polis tarafından yakalanan Ertuğrul E.'nin suçunu itiraf edip, Turhan'ı aralarındaki husumet nedeniyle öldürdüğünü itiraf etti. Ertuğrul E.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir